713
Ciara на кришці журналу «Брід» вересня
Сінгер Ciara зацікавив кришку вересня випуску журналу Brides. Ciara здається активно планувати її весільний образ. Співак не розкриває всі секрети свого майбутнього весільного образу, але щасливо позує в весільній сукні для модного журналу. На чохлі 28-річній Ciara з'явився в білосніжному сукні з мереживом хризантеми з рем-Акра і букетом кремових садових троянд, плюс м'який ніжний макіяж.
Ciara розкриває деякі деталі весільного образу:
Мій повсякденний стиль можна описати як «подруга з шиком». Але для весілля я вибрав щось дуже вишукане і трохи незвичайне.
Ciara на фотосесії за вересень журналу Brides
А за її ф'янке, Ciara нехай він ковзає, що вона знала від початку, що вона буде витрачати своє життя з ним. Коли запитав, коли вона зрозуміла, що вона буде її майбутнім чоловіком, співачка відповів:
«Все відразу. Він прийшов в життя, і я зрозумів, що я не відчув перед: правда чоловіка.
Ciara і rapper Future оголосила про свою діяльність минулого року. Потім рапер дав зірку кільце з величезним діамантом 15 каратів.
Весільна зірка пара планує грати в цей рік, переважно восени.
Ciara і майбутнє
Ciara і майбутнє
Ciara розкриває деякі деталі весільного образу:
Мій повсякденний стиль можна описати як «подруга з шиком». Але для весілля я вибрав щось дуже вишукане і трохи незвичайне.
Ciara на фотосесії за вересень журналу Brides
А за її ф'янке, Ciara нехай він ковзає, що вона знала від початку, що вона буде витрачати своє життя з ним. Коли запитав, коли вона зрозуміла, що вона буде її майбутнім чоловіком, співачка відповів:
«Все відразу. Він прийшов в життя, і я зрозумів, що я не відчув перед: правда чоловіка.
Ciara і rapper Future оголосила про свою діяльність минулого року. Потім рапер дав зірку кільце з величезним діамантом 15 каратів.
Весільна зірка пара планує грати в цей рік, переважно восени.
Ciara і майбутнє
Ciara і майбутнє