Стів Робота на смерть

7107.2014р.

«Особливі люди, які хочуть піти на небо, не хочуть загинути. й
доб.

«Про рік тому діагностував рак. На 7:30 вранці я отримав сканування, і він чітко показав пухлину в підшлунковій залозі. Я не знаю, що був підшлункової залози. Лікарі сказали, що це майже напевно невиліковний тип раку, і я мав три шість місяців, щоб жити. Мій лікар консультував мене, щоб піти додому і отримати речі для того, що на мові лікарів означають підготовку до смерті. Це означає, що ви очікуєте, щоб сказати в наступні 10 років. Це означає, що кожна сім'я може бути максимально простим. Це означає, що добре.

Я живу з цим діагнозом протягом всього дня. Пізніше я мав біопсію -- вони кладуть ендоскоп вниз горло спочатку, вони пішли через живіт і кишечник, вони застрягли голку в мій підшлункової залози, і вони взяли деякі пухлинні клітини. Я був, але моя дружина, яка там була, сказав, що коли лікарі дивилися на клітинки під мікроскопом, вони почали кричущими, тому що виявилося, що я мав дуже рідкісну форму раку підшлункової залози, яка була оброблена операцію. У мене була операція, і тепер я був дрібним.

Я ніколи не стояв так близько до смерті, і я сподіваюся, що я не буде ближче до нього протягом десятиліть. Пройшовши через це, я можу сказати вам наступне з більш впевненістю, ніж коли смерть була корисною, але чисто придуманої концепції:
Ніхто не хоче вмирати. Навіть люди, які хочуть піти на небо, не хочуть загинути. Загадка є місцем для всіх нас. Немає, коли-небудь вдалося уникнути її. І це повинно бути, тому що смерть, ймовірно, кращий винахід життя. Вона є причиною руху життя. Він очищає старий, щоб відкрити спосіб для нового. Тепер новий ви, але якийсь день, не занадто довгий, ви поступово станете старими і очищені. Вибачте, але це абсолютно вірно.

Ваш час обмежений, щоб не витрачати його на життя. Не впади в пастку собаки, що робить вас живими думками інших людей. Не дозволяйте шуму інших думок людей, які перенесли свій внутрішній голос. І найголовніше, відваги слідувати за серцем і інтуїцією. Вони якось вже знають, що ви дійсно хочете бути. Все інше вторинне.

Джерело: mirfactov.com/