Просування технічної творчості в Китаї

Останнім часом ми проходимо через одну з найбільших виставок досягнень електроніки та робототехніки - MakerFaire, яка проходила в китайському місті Шеньчжень.

Сьогодні ми відвідаємо затишну кав’ярню на кампусі університету, де проводилися вільні майстер-класи з локального хабарного простору TechSpace для студентів університету.

На цих майстернях кожен може спробувати:

• листівка
  • олівець
  • патрон

Текст буде використовувати хіппети китайського перекладу з повідомлення про захід на хакspace Блог TechSpace:

Компанія TechSpace співпрацює з Інститутом управління університетами Шеньчжень з минулого року. Для створення та реалізації нових ідей створено додаткова практична база. Це перша подія свого роду, яка фокусується на отриманні нових знань через технічну роботу. Це те, що кафе виглядає як під час майстер-класу:

Інтерактивний Open Interactive Open - Цей майстер-клас для початківців

складається з провідника на основі мідної стрічки.

Ви можете зробити різні візерунки, додати джерело живлення та поверхневі світлодіоди.

Цікавий проект - Drawdio, суть його полягає в тому, що насадка на олівець робиться, а потім коли стрижень торкається креслення - динамік видає різні звуки.

Як основа використовується щітка, плюс це:

* 555 чіпси
* акумулятор
Ім'я *

Для того, щоб зробити «покриття олівцем», не потрібно спеціальних навичок. Вся теоретична база займає менше двох годин, а студенти гуманітарних наук можуть зробити все самостійно.

Послухайте звуки, що олівець раптом починає робити, студенти практично стрибають за радість!

Ось як це робиться в процесі складання, і інструкції в рівнині і зрозумілому Китаї:

Габаритний зображення

Складання в повному гойдалці:

Зареєструватися

Щоб зробити намисто з бджолиним серцем, потрібно мати пайки навички. Я пам'ятаю багато років тому, я проданий радіо, що навіть не мав тіла. Я знайшов цей процес дуже нудним. Але зараз, шукаю учасників, я можу побачити, як пристрасний їх. Не кажучи вже про те, що в кінці вони отримають винагороду у вигляді оригінального педанта. Вчимося завжди цікаво, коли мова йде про ігрові моменти.
Світлодіодний педан, виготовлений на основі проекту DIY Площа8й

468746

Ось волонтери від TechSpace зламати простір, який провів ці семінари:

До речі, ми говорили про це зламати простір в місті Шеньчжень нещодавно. І ось посилання на Google Group TechSpace.

У висновку, дякуємо вам Сакую за відгук та допомогу з перекладом з китайської мови, і дякую вам за те, що фото передбачено.

Я думаю, що цей формат навчання є дуже корисним для студентів – цікаві навички отримують природно, студенти дізнаються щось нове. Співпраця між університетами та рубцевими просторами (клубами технічної творчості) є взаємовигідним.

Якщо ви перебуваєте в Єкатерінбурзі, ми будемо раді почути - писати. Якщо в іншому місті ви можете знайти хак просторі, фаблани, CMITs, які могли б провести цікаві майстер-класи.

Джерело: habrahabr.ru/company/makeitlab/blog/228429/