Фінський лов

Ми пішли риболовля в Фінляндії, в Аланді. Компанія 8 осіб. Чотири автомобілі. Три екіпажі з Москви, четвертий з Петро. Я не видали дорогу з Москви і не описав її, я почав падати на кордоні.

28 зображень.

Це кордон. Як наші, так і фіни, які пройшли без проблем. Не одна була особливо пікантна.

Ми залишили з великим запасом часу, тому було прийнято рішення про те, щоб зупинитися на ніч в Котці, сон і після покупки крупи йдуть в Гельсінкі на поромі. Готель затишний і дуже бюджетний.

Сміхнув попередження про двері готелю, щоб закрити вікна, або гості прибудуть

Наші коні.

В лінії для порома. Ось пошук локальної фауни.

Сам пором.

Тут ми на поромі ... Розміри вражає.

Це гвинтовий причіп. Швидкість такої машини вражає.

Це навіть пішохідні зони.

3610Р. 4200Р.

Незавантажений пізно вночі, до котеджу швидко (тільки 40 км), 50 гамма в'язкарика і сон. З днем народження! Ось перші трофи.

Отець з ловом. Вони тільки взяли тих, хто, при ловленні або видобуванні трійця, були сильно пошкоджені підстилками. Повернутися до нас. Всі дні труси були відмінними, кожен спійманий в середньому 25-30 штук. Тільки щука випікається. Середній розмір 1,5-3 кг. Великий 5,500.

Детальніше

Приморський

На нашому човні з'явилася пара найближчих дверей.
Мама з 5 немовлят

І тато.

Сьомий день пропущений неочищений і час його повернення. Колекція стібків

Габаритний зображення

Це найяскравіші.

Аландського архіпелагу, Маріхамни.
Наш співвітчизник заснував місто. Ось пам'ятник йому в центрі.

Наша компанія на обід.

Ми вирішили прогулятися по набережній. Полийте два рибалки на пальці, п'яте в дролі, зловивши салат.

Не обмежувався нашим сюрпризом, коли вони говорили на нас російською мовою, хоча з акцентом монстроуса. Виявилося, що ми приїхали сюди 15 років тому і оселилися тут на постійне місце проживання.

Насправді їх лов.

Місцеві тітки, суб'єкт boobs, не вдалося виявити

Назва точки прокату в порту була весело

Портрети

Семіри моряків в порту

р.

І стіна своїми іменами

Додано до [mergetime]1404244664[/mergetime]
Я зробив, курка.