591
Лампи
Я хочу поговорити про одного з моїх хобі.
І плести. Сплести все, що ми можемо сплести: штори, чохли, фентеки. Але це на замовлення.
Але більшість всіх, я люблю плести сумки.
Купити в магазині цей конопель (або льон, або джутовий) мотузка. Недорогий.
Фото 2. І з цими простими інструментами:
Фото 3. Ми прибираємо цю красу.
Це мішок номер 1. Я прокинув його майже 2 роки. Тому не було часу.
Я бачу його, після чого ненав'язав її, бо я зробив помилки. Він був красивим.
Фото4
Додано до [mergetime]1404303248[/mergetime]
5 хв Бісерки не пришивають, вони плетені.
Я люблю зробити хвіст на мішках.
Про нас Хвіст.
Фото 6. Мій скарб. Я хотів би купити великий інструмент грудей, але де я тримати його? Поки ми всі в цих коробках.
13812834
Фото 7. Мій другий пакет, закінчив другий день.
Фото 8. Закрити
р.
Фото 9. В’язниця. Я відьмаю, щоб я був з хвоста.
272662
Фото 10. Він.
Ось як це носити.
Фото 11. Так, це мене.
2116693р.
Фото12. Зворотній вигляд.
«Чому це так довго?» Тому що немає часу – робота, навчання в інституті, дітей. Дуже багато часу.
Візьміть трос і сплести 10 вузликів. Як довго це займе? Просто під хвилину. Тепер уявіть, що в сумці No1 - 5 тис. сучків. У другому пакеті - близько 15 тис. сучків. Плюс потрібно розтягувати бісером, потрібно підрахувати візерунок, потрібно придумати його... І якщо ви закрутити, то потрібно розбити, витягти нитки і знову плести.
Нитка досить "рожева", багато сміття. Для того, щоб сумочка не підійшов, необхідно мити і вакуумувати. Потім він буде брудний менше ...
І плести. Сплести все, що ми можемо сплести: штори, чохли, фентеки. Але це на замовлення.
Але більшість всіх, я люблю плести сумки.
Купити в магазині цей конопель (або льон, або джутовий) мотузка. Недорогий.
Фото 2. І з цими простими інструментами:
Фото 3. Ми прибираємо цю красу.
Це мішок номер 1. Я прокинув його майже 2 роки. Тому не було часу.
Я бачу його, після чого ненав'язав її, бо я зробив помилки. Він був красивим.
Фото4
Додано до [mergetime]1404303248[/mergetime]
5 хв Бісерки не пришивають, вони плетені.
Я люблю зробити хвіст на мішках.
Про нас Хвіст.
Фото 6. Мій скарб. Я хотів би купити великий інструмент грудей, але де я тримати його? Поки ми всі в цих коробках.
13812834
Фото 7. Мій другий пакет, закінчив другий день.
Фото 8. Закрити
р.
Фото 9. В’язниця. Я відьмаю, щоб я був з хвоста.
272662
Фото 10. Він.
Ось як це носити.
Фото 11. Так, це мене.
2116693р.
Фото12. Зворотній вигляд.
«Чому це так довго?» Тому що немає часу – робота, навчання в інституті, дітей. Дуже багато часу.
Візьміть трос і сплести 10 вузликів. Як довго це займе? Просто під хвилину. Тепер уявіть, що в сумці No1 - 5 тис. сучків. У другому пакеті - близько 15 тис. сучків. Плюс потрібно розтягувати бісером, потрібно підрахувати візерунок, потрібно придумати його... І якщо ви закрутити, то потрібно розбити, витягти нитки і знову плести.
Нитка досить "рожева", багато сміття. Для того, щоб сумочка не підійшов, необхідно мити і вакуумувати. Потім він буде брудний менше ...