Міні-форгування

Вони називають його, як я Михайлов. В одному полку СН послужили терміново. Ми – це душа, і ми можемо сказати, що він мій вчитель! З великим листом ковалю! Руки золоті і мозку діаманти! Іноді це так красиве, що це захоплююче. Два роки тому він діагностував раком. Етап 4, теж. Звідси він дав! Але стільки, скільки я міг, я не віддаю свій улюблений бізнес. І навіть коли він не міг ходити, він зумів організувати міні-музин в домашніх умовах, але все ж не відмовився. Він почав робити мініатюри. І пішов він. Але останнім часом він дійсно почався! Не фізично, але морально. Він каже, що він втомився від бою. Я розумію його чудово, після декількох десятків операцій, радіаційної та хіміотерапії, я, ймовірно, буде згинатися довго, і він живе. Не так довго тому вони зробили його кіберножем. Я думаю, що він повинен бути кращим, і він дав! Брати, я створив цю тему, щоб підтримати її! Ми підтримуємо один одного! Я бачу його завтра! Не варто забувати, коли людина, долаючи стільки страждань і страждань, починає відмовитися, щоб говорити, на фініші!
Я апологізую за плутанину і нетримання презентації думок, я не письменника! Так, і прокочував так, після відвідування Мішка в лікарні, що немає сил. Я хочу п'яти! Далі Я покажу вам, що він зробив боротьбу з хворобою, щоб говорити, на коліні!

...

...

р.

...

...

р.

...

1168861

...

...

...

...

р.

...

...

...

...

...

...

...

...

...

р.

...

Додано до [mergetime]1404320160[/mergetime]
Ось як він ручить, мій друг, заміський і просто хороший чоловік! Боже! Ці мініатюри він зробив для знайомих колекціонерів ляльк, всі з них на масштабі 1:12 і 1:6. Ось ліворуч!

Що це?