Gigalan Falls.

Знаходилися великі свята і вирішили приїхати на водоспади Джагалан, подивитися, відвідати, вражати. Перейдіть з Тюмень до Северальського, а потім трохи. Тут будуть фотографії переважно з красивими видами.
Ми отримали в Северальську.

56 зображень.

Це річки. Ви можете побачити рибалки на фото.

Наші автомобілі.

Стратегічне рішення було прийнято для зниження коліс до 1,5 атмосфери. Подорож став набагато приємніше.

Це містки, які мають на своєму шляху до водоспадів.

Самий міст.

Дизель вирішив пройти через корм. Нева дала через міст. Перший прийом

Другий

р.

Ці хлопці керувалися перед нами. Ми ще не досягали кінця дня, і ми ще не досягали кінця.

Р

Ще один міст

Ми отримали на місці відвалу. Ми піднімемося на нозі. Вирішена прогулянка по плато. Це, перш за все, з лівого боку, потім пропускаються на збір, а потім спуск і водоспади.

Це спосіб, який ми йдемо. Вода чистота. Пити, як це.

Ще трохи водоспадів. Але ми прийшли, щоб побачити великі, і ми все ще повинні потрапити до них.

14. (Я повністю забув про нумерацію, не вдарив обличчя)

15.00 р. Яй, ми майже вгору. Це сніг. 13 червня. Я пропустив його так багато, і тут він.

16.00 р. У нас є можливість!

17.00 р. Сніг був всюди, тільки над ним були місця. Не всі його просто розтоплюють. Все літо, до початку весни.

18 років

19.00 р. Тут є багато тегів.

20. Я не знаю.

р.

21. Більше квітів.

22. Природа, навіть у хмарах, красива. До речі, я забути, щоб розповісти вам, він дощував всі 4 дні.

23. Ми збираємо трохи. Поліпшення працездатності. Сніжний сніг повертається!

24. Сніг снігу, чоловіки завжди діти.

25. Біло водоспад

р.

26. Загальний вигляд льодовика. Як ви поясните масштаб... Якщо ви збільшилися, ви можете знайти людину зліва.

27. Добре, це так само, як і для ваги занадто ;

28. Нижня і нижня. Ви можете побачити інші туристи. До речі, було багато людей у цих Vykhs, але на плато були одиниці.

29.

30. Призначення нашого візиту

31. Це перший раз я бачив водоспади, як це. Забарвлений - ваш хмільник.

32. Бриліант.

33. На фото зібрано з 6, на 30-секундному впливі з деякими хитрими фільтрами. Я не збираю фотографа в кінці.

34. Підставка на моєму столі нагадує мені про великий час.

35. Вниз. Ми приведемо знак з Тюмень наступного разу.

, Україна

36.00 Р Ось як вони паркують автомобілі. Багато людей прийшли на вихідні. Ми навіть Алтайські номери, проте власник автомобіля сказав, що не з Алтаї, просто номер.

353746

37. Кілька квітів.

38. Далі ми вирішили піти на сусідній пік – Казанський камінь.

39.00 р. Камені

40. Природа дивовижна, камера в правій руці - це інструмент, з яким можна показувати природу.

р.

41.

42. Ми знаємо, що ми не бачили нічого з вершини, для дощу і хмар. Ви можете Google переглядати в Інтернеті. Але ми ще повинні збити цей пік;

43.

44. Дивитися навігатори, відпочинок.

, Україна

45. Але погляди ще красиві. До речі, такі скелясті схили називають березами. Прогулянка дуже складна, особливо знизиться. Схіппі, мох, живих каменів (видання, і пошук буде літати з під ногами)

р.

46. Ми вирушили до лісу і вирішили піти інший шлях.

47.

р.

48. Яй, топ! 900 кв.м. Зламаний пікакс був знайдений у верхній частині. Ми вирішили залишити знак принаймні.

49.00 р. Увійти

50.00 р. Походимо.

р.

51.

р.

52. Протокол відпочинку та закусок

53. Дерева, як це занадто падають.

54. Боротьба квітів

55. Фото фотографа. Я сподіваюся, що ви читаєте цю тему. Ще раз спасибі вам дуже багато для шикарних фото і те, що ви переносили цей важкий фото рюкзак до вершини і назад за 2 дні, і ми отримали вам картину і картину )

56.00 р. Майстер на роботі Cool.gif

Якщо вам подобається, я роблю теми регулярно. Ми їдемо до Тиумена. Люди, взяти активний відпочинок, це здорово!