Зима в Ісландію

Ерез Маром - професійний фотограф природи, який захищав Арктики. Він провів більше трьох місяців в Ісландії і захопив чарівні зимові пейзажі. Чорні пляжі прикрашені незліченими діамантами, такими як айсберги, льодовикові лагуни, водоспади, криті крижаною скоринкою, північні вогні, льодові печери ... Зима Ісландія – це рай фотографа.

Фотографії Ісландії Єреси Маром з коментарями автора:

Один з найдивовижніших пам'яток, які я бачив в Ісландії, був цей льодовий печеру в Ватнаюкулі льодовика. Неповторні візерунки, кольори та відбиття, істинне почуття, що знаходиться всередині чудеса природи.

Pyramid і Moonrise

Червоний місяць піднімається біля знаменитої гори Кіркуфелл.

Відтінки зеленого

Дивовижна ніч і аурора над знаменитою льодовиковою лагуною Ісландії.

Вода могила

Тони оселедця знайшли свою смерть в цій бухті, що занурюється в її воді від нестачі кисню. Нагадуємо нам про невагомість життя.

Знайти акула.

Знімок замороженої води на чорному пляжі Jökülsaurloun, знятому в 2013 році. Коли я отримав додому, я бачив акула.

Заморожені Боги

р.

Зима зображенням богафос-Фаллс, вигляд вершини. Важко вражати води річки Скьяулфандфренда восени від висоти 12 метрів і шириною 30 метрів. Взимку річка залишається рідким, але хроноподібний водоспад покривається льодовою скоринкою.

Aldeyarfoss Сніговик

Це, мабуть, найкрасивіший і вражаючий водоспад я коли-небудь бачив. Більшість всіх, Aldeyarfoss вражає в заморожених зимових тонах. На зиму можна дістатися тільки супер джип, але це обов'язково варто дістатися. 20-метровий водоспад належить до р. Скяулфандеффут, і відомий своїми шестикутними базальтовими колонами.

дівчина вікінг

Єлизавета є нашим гідом в цій дивовижній льодовій печері.

Сонце і старовини

? Відомий скеля динозавра (Hvitserkur) в Ісландії під вражаючим підйомним сонцем.

Перлина зими

Дивовижний, красивий, снігокритий водоспад Hrafnabjargafosss був одним з найбільш пам'ятних пам'яток, які ми побачили під час моєї поїздки в 2014 році.

Зимовий рай

У будь-який час ми виходимо до фільму «Відбиття» на озері, але наші плани змінилися, коли все почалося... дивовижна. Цей образ є причиною моєї поїздки на північ від Ісландії. Чудова погода і прозорі ночі є ідеальним стартовим пунктом для красивого нічного пострілу, і аюрора є величезний бонус.

Мистери в льоді

Гарний водоспад, оточений кришталями льоду в прихованій підземній льодовій печері на глибині льоду.

Зелений ліхтар

Північні вогні над знаменитою льодовиковою лагоною Йокулсарлону.

Темна матерія.

р.

Неймовірна динаміка води і хмар дозволили мені відобразити суть цього чарівного пляжу на півдні Ісландії.

Морозиво.

У глухих збитих вершків майже 5-хвилинний вплив перетворили хмари, над льодовиковою лагуною. По-справжньому вражаючий захід сонця в Jokulsarlon.

Зимова казка

У другій половині одного з найбільш чарівних днів моєї поїздки в 2014 році ми зустрілися з туманом, сніговим і спокійним озером Міватн. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

ангел

Один з найкрасивіших льодових печер я коли-небудь бачив. Ця краса прихована в глибині Мирдалсєвєкулера, яка може бути досягнута тільки потужним джипом.

Ідеальний Skougafos

Я їду з друзями в Ісландії та один день ми мали можливість відвідати Скугафонс. Він був ідеальними умовами, небо ясно, практично не вітер. Водоспад вкритий снігом, а район прикрашений над ним.

Мій улюблений карлик.

р.

Це мій сором'язливий, дорогий друг, який має дратівливу звичку потрапити в кадр на найбільш непотрібний момент. На щастя, цей час став чудовим доповненням до цієї дивовижної печери льоду.

Солт-Біч

Елліон в с. Вик, Ісландія. Ми пішли на пляж, незважаючи на погоду, щоб взяти справжню зиму постріли.
З усіх боків ми постійно дощували гілочку і сніг.
На жаль, ми виїхали з теплого автомобіля. Ви ніколи не побачите зображення Vic в цих умовах. крихітна заморожена біла сфера на піт пляжі виглядала повністю сюрреаль, і гельлішно красиві палі Reinisdrangar, вона була сцена гідна icy adventure!

й