Енергетика водних та однопровідних трансмісій

р.

Гей, габр. Сьогодні Я хочу розповісти про незвичайне явище, яке я бачив в результаті експерименту. Я скажу нічого, як тільки про ІТ, і не буде наукового пояснення.
І буде «кашер», контейнер води, зіпсовані світлові лампочки і цікавість дізнатися нові речі! Для тих, хто цікавиться, будь ласка, приходьте, це буде весело.

Я починаю з афару, а саме від Nikola Tesla. З самого чоловіка, який ще не може визначити, хто має місце серед великих запасів або charlatans. Вони кажуть, що він може передавати енергію на тонку вольфрамову нитку, приводити машину без палива і зробити інші магії. Я не знаю, що це правда і що не так, але це не важливо, тому що це про відкриття Станіслава Авраменко, який згадує Тесла.
Авраменко С.В. вдалося перенести енергію до одного провідника і використовувати цей ефект для живлення активного навантаження. Він виявив, що якщо електрика була перетворена в високочастотні імпульси, закритий контур вже не потрібно, а сам провідник подається в напрямку енергії, не як передавач. Найцікавіше, що неважливо, що провідник виготовлений з і яка секція має, головний напрямок.
Я змогла повторити свої експерименти 2 роки тому. Але нещодавно я вирішив використовувати воду замість провідника, а експеримент був успішним.
Нижче наведені два кліпи з газети, які привели до своїх досліджень в цьому середовищі.

Два кліпи на роботах Станіслава Авраменко у форматі HD р.

Я думаю, що після читання статей ви зрозуміли, що це не так просто. Кілька безсонних ночей і я з'ясував відсутні елементи в авторській схемі.
Тепер про самі водний експеримент. Я не маю впевненості в новій схемі. Я був просто писати пару цікавих ліній коду, і я хотів би отримати налаштування і спробувати воду як провідник в цьому контурі.
Нижче я прокоментував експеримент з водою і зіпсував лампочки. Незважаючи на те, що цифровий маніпулятор відмовляється співпрацювати.

У відео нижче моїх перших експериментів з установкою. Там я повторю експерименти Авраменки і смарагдової кришки.
Перші експерименти з установкою і схемою пристрою

Джерело: habrahabr.ru/post/227953/