Навчальний посібник з початкової військової підготовки

Я викопаю тут в моєму будинку матері і знайшов книгу «Управління посібником з початкової військової підготовки» у 1975 році. Може бути корисним, і молодим людям буде цікаво.
Головна

На початку, звичайно, вступ. СРСР є мирним державою. У будь-якому випадку, як показано історію, Союз був дійсно мирним містом в порівнянні з США.

р.

Але що про Леніна в 75 років?

Погляд моряків. Мій дід повторив цей feat. На Сапунській горі в Севастополі закрив ембрасу зота. Нагороджений посмертно героя Радянського Союзу.

Історична фотографія на Червоній площі.

напад автонів

Не мій рукопис.

Проведено секрет скарбу Сталіна! Не забудьте про мій відсоток!

527130

Епаулети і звання в радянській армії. Я не пам'ятаю всіх. Армія пам'яталася в один день. Це сила командування persuasion! й

Я пам'ятаю. Пити, курити, впоратися з натуральними потребами.

Схема дій моторизованих гвинтівок в захисті. Що ще актуально.

Я відразу пам'ятав з «Любов і голубів» історію мого діда про дріт. Він отримав трохи...

річковий переїзд

р.

Міни! Rebetnoy ran гірничодобувні шляхи. Міна була з бані і не мала вибухових речовин. Але вона мала біологічну зброю - гною ) А дріт з розтяжки прикріпили до ложки дроту. Звичайно, дріт мідь на відстані від землі на рівні нижньої ноги. Кнопка ніколи не працювала.

р.

Природно, все це прийшла в руки. Хоча він не був у війну.

І я сподіваюся, що це не корисно для всіх.

Зброя було переведено в блокноти багато разів. Це як дівчинський профіль, але це про гармати і тільки для хлопчиків.

зброя

7460066

Касаш демонтаж. Це називається світ гармати.

Детальніше

доб.

Ще один жарт від невідомого автора.

Р

Тариф є серйозним.

р.

Огляд маленького і по батькові

і куля для неї.

В розділі про гранати завжди актуальна

р.

Детальніше

Кошик

Моя перша граната в 1997 р. була плавно завдяки цій книзі.

,00 Р

Якось, але мені сподобалося дрилі. Завжди отримав 5 на ньому. А при параді 9 травня 1999 року в місті Улан-Уде ми пропустили величезну голову Леніна чітко пропущеним кроком. Ми були навіть оцінені )

р.

Вся компанія була в команді. до їдальні і спини.

Я не знаю, що компас був винахідником.

Останні сторінки рвані, тому ціна мого посту становить 62 kopecks .