Правила життя Тетяни Лазарева

Це час прямо зараз, апатія завершена. Ви сидите і чекаєте. Ніщо залежить від вас, нічого не можна зробити.

Я хотів стати дорослим і незалежним. Вже в 16 років я спробував вступати в інститут, але я отримав есе на “Віргін Раїд” на іспитах, і я не прочитав його, і я не був прийнятий.

Я освічену людину, чесно. Якщо у мене була освіта, я б був диригентом поп-спіритного оркестру.

У 1990-х рр. непристойна для мене. Я не пам'ятаю озеро Лебед або озеро Лебед. Коли ви молодий, у вас є пристрасть і любов, і ви не подбаєте про те, що відбувається навколо вас. Я жив тоді, як більшість людей зараз живуть в Росії: у світі, де немає проблем. Це вікова історія, повністю нормально.

Вбите дитяче телебачення - це головна катастрофа. Пам'ятайте, що Дзвоните до Джунглі (1993-2002)? Так як було закрито, все покоління виросло, хто не знає, що є дитячі програми на телебаченні.

Діти не грають. Я боїться дітей, які дають все в годину комп'ютерних ігор.

Я не зробив дітей йти на мітинги або читати все. Степан, який зараз 18, не зацікавився цим протягом тривалого часу. І нещодавно він дивився на прямій лінії Путіна, дуже дивився. Він каже: "Чому страшно." Там, людина каже йому, що він має машину і що він сплачує податки, і в нормальній зоні немає доріг. Чому потрібно автомобіль, якщо у вас немає доріг? Степ був жахливим, і це набагато важливіше, ніж якщо я пояснив йому те, що влада ми маємо і як люди живуть.

Я втомився повторювати слово "потужність".

Чому ми йдемо в тампон? Ми просто хотіли сказати, "Гуї, не забудьте, ми живемо в цій країні. Ви не звертаєте увагу на нас, і ми не маємо вибору, але доїхати до площі, хвилі і квугаль з папером. й

Я дуже легко спійманий. Коли вони починають обмежувати мене в щось, я відразу втратив свій темп.

Я слабкий людина в аргументі. Я ніколи не змусить або довести свою точку зору. Але я прилипаю до неї.

Я зрозумів, що Україна є різною країною, коли з'явився Майдан. Але я не впевнений, що ми будемо мати Майдан. Коли Ліга Вотерса і я пішов до Сибіру, евфорія відразу відійшов. «Ми потребуємо справедливості, іншої країни». Ні цього є. Навпаки кожен каже: «Стоп, не завадить воду». Залиште його як це. й

Ви завжди повинні мати право почути принаймні дві думки.

Сьогодні я практично не на телевізорі, і мій чоловік (Михайл Шатц) і у мене є весілля. Весілля, обряди, похорони... Для роботи студії O.S.P. Як жарт, звичайно. Люди іноді просять мені те, що майстерня О.С.П., і ми вже забули. Я пам'ятаю, що на двері було написано "Спеціальний відділ проектів".

Я не знаю, що я не знаю, що я можу зробити далі. Я працюю за 47 років. Тепер ім'я працює для мене в будь-який час.

Слава і голодом повинні закінчитися на роботі. Коли я вийшов на набір, я дозволяю себе жартувати і сміятися, але, як тільки я залишаю набір і піти в магазин, щоб купити туалетний папір, я став вразливим і не потрібно уваги. Я просто звичайна людина, яка прийшла до магазину, щоб купити туалетний папір.

Жінки важко знайти в гумористичному жанрі. Вони не люблять сміятися. Вони були створені для захоплення.

Я живу без конфлікту, не боятися смерті, не боятися ходити до пекти і без бажання піти на небо. Моя мотивація – зробити щось добре. Не потрібно вірити, віруючий або віруючий.

«Мерс. Президент»? Ну, немає, поки не з'явиться відповідне слово російською мовою, жіночий президент не з'явиться.

Світ завжди дає мені деякі дерева, коли я отриманий вниз в навколишній тампонці.

Все відбувається, що ви мрієте.