Проектор до с.

Добрий день, кожен.
В цілому виникла ідея встановити проектора в с. Я не маю котеджу, але є 2 села, де ще живуть дідівці. І мій 2 хребти йдуть на них влітку, і з моїх кузинами. Загальний ~10 дітей віком від 1,5 до 12 років. А на дощових вечори нема нічого робити і вони, як і всі діти, дивитися мультфільми. У вас є ноутбук і портативний DVD-плеєр 10′. І це ціла банда сидить навколо нього. А потім висихання люків починаються, як кожен хоче зайняти сидіння під сонцем ближче до екрана.
В кінці був придбаний китайський міні-продуктор. Після тестів, переконуючи омнівоту форматів, я знайшов один недолік - вічно тихий звук. Розчин було купити найдешевші активні динаміки.
19 зображень

Тепер це цікаво. Все це потрібно додавати до стелі. Проекторні кронштейни дорогі і не підходять для моїх потреб. Тому було прийнято рішення про скульптуру самого кронштейна. Для цього було взято один аркуш паперу A4, а розташування пристроїв.

р.

Ось як він повинен бути складений.

Потім прийшла дилема. Що робити це з. На щастя, не далеко від Leroy Merlin і притулок на ньому, сформульувавши план реалізації і вибору матеріалів, придбаних нижче. Алюмінієвий лист (легкий і міцний матеріал на відміну від деревини або пластику), кути, болти і петлі. Я також забув 2-й випуск.

р.

Стартовий розмір і пилка

Після різання листа обов'язково слід обробити краї з файлом (до отримання літака).

р.

Симулятивно розпилюється стілець (смак) Старий, але патологічний.

р.

Тепер ми з'ясуємо, що свердлити. Після буріння 2 отвори акумулятор сидить на викрутці. А потім все буде, щоб зануритися як старий свердло, некомфортний, але немає вибору.

В процесі намагатися на те, як вона буде «посидіти»

Потім почалися геморої з петлями. Спочатку отвори були невеликими під болтами, в процесі буріння вони змащують пальцем, а в кінці вони не вписувалися на всіх. Захопити їх.

Отвори свердлять, але не очищають або цинкують.

Далі ми надягаємо вихід електроенергії.

6455840

Ватакуот виглядає у верхній частині в готовій версії

Помічник... Де без неї?

, Україна

У нижній частині вони також свердлять цинком. Робимо отвори в колонних стійках і збираємо їх. Виходить так.

25599

З іншого кута

Уанмо

Останній.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное