974
Титан магнітний шахта
Я нарешті відвідав Магнітку, довго хотів бачити колишнього Титано-магнетитного шахти. Сірий ранок, дріждж - безпека не турбує нічого! Один офіцер з безпеки був ламав з морквою, прокинув його хвіст, він підігнув нас на територію ГОК.
Довгий час прогулявся по сходах, що прилягає до рослини, але місце сходження ніколи не знайдено. Ми плітаємо, побачимо вентиляцію. У нас є місце. З-під руїни.
Не особливо помітний отвір внизу конструкції - спуск вниз. Про десять рейсів на іржаві сходи, а в деяких місцях тільки раб. Мій рюкзак отримав попереду мене в спуску. Збиваємо сходи і, збиваючи розбите скло лампи, припинили десь нижче.
Тут ми попадаємо. Коли ми розуміємо наші емоції від того, що ми бачимо, щітаємо.
Бетонний тунель (прокатний тунель), деяка вода 20-30 сантиметрів. Leaky сумки, але він зупиниться?
Трохи пропущено і збільшено вибір напрямків! Де ми йдемо?
Icicles під пальцем.
Один напрямок тунелю веде до мертвого кінця, є стіл, лавки, багаття. Тунельний відділення знову.
З дверей.
Точка, на якій вони спускаються, глибоко вниз.
Ми повернулися до місця спуску, пішли іншим чином. Лоти гілок.
15694318
Бічні бруси – тунелі. В одному з них за дерев'яним щитом - глибока відмова.
У вас є навіть туалет!
р.
Вода чистота.
р.
Ми пішли на блокаж, але ми можемо перехрестити його. Після нього - взимку! сніг без ознак розтоплення. Триває тунель і попереду.
Відділення знову, але частіше глухі.
Пришийте до цегляної кладки, з порушенням.
Ось так. До правого надходить сходи на поверхню.
Наведено координати. Де він був, коли ми шукали його?
Р
А вихід галереї, що вилітають.
Прогріваємо на поверхні після холоду шахти!
Ми поглянули на «фігури» утворилися в результаті розпаду шахти.
У деяких місцях вони були перетворені в відвал, так як часто трапляються.
У місцях краси, але необхідно окремий звіт.
-img28---
Джерело: prodigger.ru
Довгий час прогулявся по сходах, що прилягає до рослини, але місце сходження ніколи не знайдено. Ми плітаємо, побачимо вентиляцію. У нас є місце. З-під руїни.
Не особливо помітний отвір внизу конструкції - спуск вниз. Про десять рейсів на іржаві сходи, а в деяких місцях тільки раб. Мій рюкзак отримав попереду мене в спуску. Збиваємо сходи і, збиваючи розбите скло лампи, припинили десь нижче.
Тут ми попадаємо. Коли ми розуміємо наші емоції від того, що ми бачимо, щітаємо.
Бетонний тунель (прокатний тунель), деяка вода 20-30 сантиметрів. Leaky сумки, але він зупиниться?
Трохи пропущено і збільшено вибір напрямків! Де ми йдемо?
Icicles під пальцем.
Один напрямок тунелю веде до мертвого кінця, є стіл, лавки, багаття. Тунельний відділення знову.
З дверей.
Точка, на якій вони спускаються, глибоко вниз.
Ми повернулися до місця спуску, пішли іншим чином. Лоти гілок.
15694318
Бічні бруси – тунелі. В одному з них за дерев'яним щитом - глибока відмова.
У вас є навіть туалет!
р.
Вода чистота.
р.
Ми пішли на блокаж, але ми можемо перехрестити його. Після нього - взимку! сніг без ознак розтоплення. Триває тунель і попереду.
Відділення знову, але частіше глухі.
Пришийте до цегляної кладки, з порушенням.
Ось так. До правого надходить сходи на поверхню.
Наведено координати. Де він був, коли ми шукали його?
Р
А вихід галереї, що вилітають.
Прогріваємо на поверхні після холоду шахти!
Ми поглянули на «фігури» утворилися в результаті розпаду шахти.
У деяких місцях вони були перетворені в відвал, так як часто трапляються.
У місцях краси, але необхідно окремий звіт.
-img28---
Джерело: prodigger.ru