703
Недбалий Панкрататов
Олександр Васильович Панкрататов народився в місті Алтай, у великій родині. З дитинства він мріяв про те, що в кінці 70-х років закінчив Горьке театральну школу, а потім від режисерського факультету ВГК, де отримав префікс «Чорний» до прізвища.
Перша робота в кінотеатрі була роль в «Сибір'їді» в 1979 році, але улюблений фільм актор називає музичну комедію «Ми з джазу» (1984), де він в компанії Ігор Скляр та інших чудових артистів розкриваються на радянську аудиторію сутність музики, що народилася в бульйонах Нових Орлеанів.
Серед інших улюблених ролей глядача Pankratov-Cherny можна назвати торк-плеєром з «Зимового вечора в Гагра» і пікап віртуозом з комедії «Чи не є ніфелетом?». В цілому творча біографія актора включає понад сотні фільмів.
В останні інтерв’ю Олександр Васильович сказав, що він не відчуває свого віку: «Як він був недбалим і недбалим у молодших років, тому вони залишалися...» Як я зробив в комоди, тому зробив І. Я пишу смузі, щоб я пишу. й
Привітання улюбленого актора Дякуємо всім посмішкам і гарним настрійм, що ваші фільми дають глядачам. Ми бажаємо вам гарного здоров’я та невичерпного оптимізму!
Джерело: Lostfilm.info