Хонест бездомний чоловік

Кільце. Як тільки він забрав його, Біллі реалізував це реально. Точно як він розумів, він не знає себе, але холодний блиск каменів, запропонованих йому діамантами. У деяких невідповідних почуттях, Біллі розуміли, що це кільце приходило до нього досить випадково, по помилці. У той же час з'явилася інша думка: «Кільце необхідно повернути. й
Тим не менш, Sarah Darling повернувся додому і є horrified, що її улюблений алмазний кільце відсутні. Не до наступного дня, що вона зрозуміла, як зникла її кільце. Так, після короткої думки, Сара пішов до бездомної людини, вона побачила на вулиці вчора. Як Sarah пізніше прийнятий, сподіваючись на безпечне вирішення не було занадто великим.
"Я не впевнений, що є так багато людей навколо." А потім вона сказала: "Я дав вам щось цінне вчора, не я?" "Кільце?" попросила Біллі, "і потім після узгодження паузи, "Дуже, ти, у мене є".

Так, кільце і повернулася до господині, які радісно давали бездомний весь вміст її гнійного. По дорозі Біллі Рай Харріс заявив, що він був піднятий його дідом, який був священиком, і тому він ніколи не думав про те, що він був присвячений щось іноземним.
Ось такий простий і стильний сюжет відбувався лише до дня Валентина в США Міссурі. На телебаченні вже «подобаються» новини про свої соціальні медіа-сторінки, а ще більше побачили історію Сара Дарлінгу та Біллі Харріса.
«Що відбувається, коли ви віддаєте, що вам не належить», - коментує Біллі.