1316
Процентні клуби
Чи працює життя? Ви просто не знаєте, що робити в цьому житті. Дуже знайомі швейцарські. Фотографи Урсула Спречер і Анді Кортелтіні прогулялися навколо місцевих клубів з інтересами і фотографованими групами людей, хобі яких не вписуються в рамки звичайного вигляду.
Наприклад, є клуб закоханих комплектів.
р.
Габаритний зображення
Тамільська громада. Ні, у нас є те ж, що це не дивно.
Р
Дитячий жилет. Цікаво, що вони навчають мухів з дитинства або це аналог секції ритмічної гімнастики?
Клуб Власників Локшини. Не дивно. Це нормально тут.
Клуб грибів. Я дивлюся, якщо вони ласкаво просимо танці з тамбурою для кращої врожайності міцелію?
дайв-клуб. Звонить РёР·:
Клуб Санта Клауса. Це творчий! Я б. Візьміть снігові покоївки? А ті в чорному пальці злих заморозків, я розумію. Вони приходять до поганих хлопчиків. І особливо дівчата.
Р
Клуб кінокритиків. Глоомі хлопці. Потрібно вичерпувати і обдурити весь час. І їх зовнішній вигляд, е, специфічний.
Ви помітили, як фотографи побили ідею подання фото? Атмосфера кожного клубу дуже символічна.
Курячий клуб. З новим законом, ми будемо їх найближчим часом. Апартаменти з куркою вже будуються.
Півон клуб. Судденно. Дуже хороший. Тим не менш, ніжні дядники. Символіка.
р.
The Star Wars аматорський клуб. Ми хочемо, щоб наші рольові та косплейери.
Клуб костюмів карнавалу. Деякі подібні до тих, хто займається реконструкцією старого одягу. Це дуже популярний напрямок.
Клуб трафіку. О, дуже оригінальний. По дорозі, що вони роблять там, зібрані?
р.
Клуб пожежників. Це також дуже смішний хобі. Ось я думаю, що це призначене для води один одному з шлангами. Або я не знаю, що ще вони роблять в пожежному клубі. Вивчення нових інструкцій
Скаут клуб. Чи працюєте ви пейнтбол і ексбо?
Клуб стрілок. Ми маємо багато з них.
Якщо фото не поетапно, то формат клубу дуже оригінальний.
Суспільство любителів таксі. Просто коло кваліфікованих людей.
Любительське радіо. У Росії у такому співтоваристві ви побачите максимум 15-річного хлопчика. І є дорослі. Хочу скинути руки! Нам потрібні розумні люди. Розумні люди важливі.
Ахерська громада. Я веган. Я не можу подивитися на це. Я проходжу.
Чим багата країна поставок. Бажаєте знати, якщо всі європейці так різноманітні?
Театральний клуб для дітей. На сьогоднішній день є басейн цих студій і шкіл. Кожен перший художник і театральний діяч.
Tram club. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що робити? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Бокс клуб. Чому клуб? Як це відрізняється від простого розділу боксу?
Наприклад, є клуб закоханих комплектів.
р.
Габаритний зображення
Тамільська громада. Ні, у нас є те ж, що це не дивно.
Р
Дитячий жилет. Цікаво, що вони навчають мухів з дитинства або це аналог секції ритмічної гімнастики?
Клуб Власників Локшини. Не дивно. Це нормально тут.
Клуб грибів. Я дивлюся, якщо вони ласкаво просимо танці з тамбурою для кращої врожайності міцелію?
дайв-клуб. Звонить РёР·:
Клуб Санта Клауса. Це творчий! Я б. Візьміть снігові покоївки? А ті в чорному пальці злих заморозків, я розумію. Вони приходять до поганих хлопчиків. І особливо дівчата.
Р
Клуб кінокритиків. Глоомі хлопці. Потрібно вичерпувати і обдурити весь час. І їх зовнішній вигляд, е, специфічний.
Ви помітили, як фотографи побили ідею подання фото? Атмосфера кожного клубу дуже символічна.
Курячий клуб. З новим законом, ми будемо їх найближчим часом. Апартаменти з куркою вже будуються.
Півон клуб. Судденно. Дуже хороший. Тим не менш, ніжні дядники. Символіка.
р.
The Star Wars аматорський клуб. Ми хочемо, щоб наші рольові та косплейери.
Клуб костюмів карнавалу. Деякі подібні до тих, хто займається реконструкцією старого одягу. Це дуже популярний напрямок.
Клуб трафіку. О, дуже оригінальний. По дорозі, що вони роблять там, зібрані?
р.
Клуб пожежників. Це також дуже смішний хобі. Ось я думаю, що це призначене для води один одному з шлангами. Або я не знаю, що ще вони роблять в пожежному клубі. Вивчення нових інструкцій
Скаут клуб. Чи працюєте ви пейнтбол і ексбо?
Клуб стрілок. Ми маємо багато з них.
Якщо фото не поетапно, то формат клубу дуже оригінальний.
Суспільство любителів таксі. Просто коло кваліфікованих людей.
Любительське радіо. У Росії у такому співтоваристві ви побачите максимум 15-річного хлопчика. І є дорослі. Хочу скинути руки! Нам потрібні розумні люди. Розумні люди важливі.
Ахерська громада. Я веган. Я не можу подивитися на це. Я проходжу.
Чим багата країна поставок. Бажаєте знати, якщо всі європейці так різноманітні?
Театральний клуб для дітей. На сьогоднішній день є басейн цих студій і шкіл. Кожен перший художник і театральний діяч.
Tram club. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що робити? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Бокс клуб. Чому клуб? Як це відрізняється від простого розділу боксу?