Старі діти.

Актриса Джессіка Альба і продюсер Cash Warren є однією з найкрасивіших пар в Голлівуді. Це досить логічно, що ця пара мала такі чарівні діти. Більш милих і стильних малюків, ніж честь і мати, щоб знайти в Голлівуді складно. Шукаю фотографії сімейства Альба-Варрен. Може бути, чому Джессіка Instagram так популярна, і кожен фото її дочок отримує тисячі вподобань.

Джессіка Альба не пропускає можливості розповісти шанувальникам про кожен новий подвиг її дочок. Наприклад, він розповідає про те, як Заслужений навчається їздити на велосипеді:

Або ділиться фотографіями заслуги та слухання м'яча:

І так сталося знайомство з молодят і собакою Sid:

Вечірній сніданок в сім'ї зірки перетворюється в непромпту фотосесію:

Незважаючи на зайнятий графік, Джессіка намагається провести кожну безкоштовну хвилину з дітьми.

Дуже приємно зустріти коханих в домашніх умовах.

Jessica з її мама і дочки:

У мене є дві дочки, які іноді реальні маленькі монстри. У майбутньому я хочу, щоб допомогти їм стільки, скільки мій мама зробив. Я завжди знав, що вона буде підтримувати будь-яке рішення, я зробив, і я хочу, щоб мати однакову впевненість.

Заслужений має багато захоплень, які вона може поділитися з матір'ю:

Суддя від jessica's Instagram фото, готівку є чудовим батьком. У всіх фотографіях з дочкою, Cash виглядає щасливо і мирно:

Кожна фотографія з дочкою готівки супроводжується дотиком:

"Я і мій маленька леді".

"Я хочу, щоб зробити це більш часто... я запитую занадто багато?"

Сімейні фото клан Warren-Alba:

Джессіка і готівку багато подорожують з дочкою:

Відвідування найвідомішого парку розваг - Діснейленд - найкращий відпочинок для всієї родини:

Шукаючи сімейні фотографії, які акції Cash Warren в мережі, мимоволі є думка, що виробник неймовірно щасливий: він оточений красивими жінками: