Публіки людини на обличчі Землі

Давайте подивимося на північну частину Японії – Тогоку, в Івейті Преефектура.
Iwate-ken - квіти навесні, гірський туризм влітку, мамиджі восени, катання на зиму і насінні цілий рік.
Яскравий префектур, хоча затребуваний серед активних японських, поєднується з традиційною японською.
Туристичні маршрути та іноземці зустрічаються тут. Дуже тихий і спокійний регіон - гори в хмарах,
Птахи в рисових подушках, маленькі станції, як якщо настали з сторінок старих книг.

Публіки людини на обличчі Землі р.

Але є ще один вид тиші. За довгий час була велика вугільна шахта в цих місцях. Село Мацуо для м'язів і їхніх сімей було побудовано в 25-му році епохи шоу - це 1950 рр. в Західному календарі, а в 1969 р. шахта була закрита, а мешканці залишили гірські вітри з десятками квартирних будівель, школи і котельні.

278265 р.

Будинки - бетонні чотириповерхові будинки для пари підходів - здивовані величезною кількістю дерев зсередини. Незважаючи на бетонні стіни, всередині них були традиційні японські будинки з дерев'яними підлогами, татамі, розсувні двері і тонкі стійки вікна.

Публіки людини на обличчі Землі - відео

Я прийшов до с., долаючи більше семисот метрів висоти, майже на захід сонця — тільки встигли відступати, так як сонце, встановлене за горами і темрям. План був простий - провести ніч в руїнах, а рано вранці розпочати огляд, щоб увечері повернутися додому. Сидіння в наметі на четвертому поверсі в одному з квартир, що охоплює старі татамі, і приносила пару чудесно збережених ковдр, я пішов на ліжко. З Mount Marumori, сильна вітрова роса, як і в скелетах будинків, збиваючи пухкі двері, іржі з папером і целофаном. Перетягнувши з сусідніх квартир всі сорти деревини, я, наскільки це можливо, укладали всі отвори навколо і зрізають іржаві скелі. Вітер не згасав зовні, загрожуючи відірвати мій маленький житло, але старі дошки не відмовилися. Я впав дупу. А вранці Мацуо продемонстрував, що він дійсно є, а саме «відомий японський маніак» – для багатьох людей прийшли подивитися і фотографувати. По-перше, деякі любителі прийшли до мого поверху, знімаючи фотографії стільникових телефонів, і ми говорили про мій сон, про вітр і звуки. І тоді я зустрівся з більш серйозним науковим фотографом покинутих місць, одного з яких був навіть в Росії. Ми обмінялися смайлами - ми будемо співпрацювати:

Ви можете побачити людей, які залишилися тут довго.

Публіки людини на обличчі Землі р.

Природа повільно приїжджає в себе.

Публіки людини на обличчі Землі доб.200

Все в цьому світі зникне.

Завжди Кока-Кола. Завжди?

Школа. На жаль, найбільш відвідуване місце і діапазон гравців в баскетболі. Уся підлога обрізається з дробовими кульками, наповненими графіті. Але безпека ковдр і татамі дивно. Після всього снігу тут взимку - як це не гниться за сорок років? Чи була школа "ліва позаду" набагато пізніше і діти були взяті в школу на автобусі?

Публіки людини на обличчі Землі Габаритний зображення

Аварійний виїзд

Котельний будинок сорок років.

Техніка. Зроблено чітко після 1969 р.

8318918

Вітер, ехо і смтості

Як я ходив назад до станції, напрокат автомобіля сповільнився, і водій запитав, якщо я міг прийняти їзди. Я відповів, що я був в іншому напрямку і ми відокремили, але після декількох хвилин автомобіль перетворився і зловив мене другою пропозицією. Я не можу сказати ні, тому я сидів на спині, і сказав йому, де я був і що я робив. Я був доставлений прямо до станції - ось фото.

У минулому і майбутньому існує лише один момент.

через ralphmirebs