Двоповерховий поїзд Москва-Адлер

У листопаді напередодні Олімпійських ігор у Сочі розпочалися нові двоповерхові пасажирські поїзди. Незважаючи на те, що поїзд використовувався на цьому маршруті практично на рік, він все ще привертає увагу оточуючих. Крім того, про двоповерхову будівлю є радикально протилежні відгуки - від цілком позитивного до досить критичного. У мене також є поїзд. Одним з важливих переваг дводискового автомобіля є його збільшена пасажироємність, що дозволило російській залізниці зменшити вартість квитка. У стандартному двоповерховому відсіку є 64 ліжка (16 відсіків), при цьому в звичайному автомобілі знаходиться всього 36 (9 відсіків).

Вегони виготовляються в Росії на Тверському автомобільному заводі. Поки є тільки один маршрут, що з'єднує столицю з курортом Сочі. У цьому році буде придбано ще 50 подвійних автомобілів. Вони перевозять людей з Москви в Санкт-Петербург і Казань.

Я пропоную, що ви їдете разом і подивитеся, що подвійний поїзд виглядає як зсередини.

32 зображень.
через livejournal

2,2 км Поїзд залишає в 10 м. від станції Казань. Час поїздки - 25 годин. Зверніть увагу на різницю у висоту порівняно з регулярним одностороннім автомобілем.

Габаритний зображення

3. У Новий двосистемний електролокомотивів п'ятого покоління - EP20. Він може працювати як на чергуванні, так і на прямим струмом.

4. У На цьому маршруті є динамічна система ціноутворення - чим більше вільних місць в поїзді, тим дешевше ціна. Існує ще 10% знижка при купівлі квитків в обидві сторони. Я купив квиток 2 дні до вильоту за ціною 8 тис. рублів. Якщо ви купуєте принаймні на тиждень до поїздки, ціна буде близько 5 тис. рублів.

р.

5. Умань Повернемося всередину. Тамбур. Двері відкриті з кнопки і закрийте автоматично. Проходи між вагонами ущільнюються. З 1 червня заборонено куріння на поїздах з тривалістю, але деякі погані пасажири розтріскуються отвори в засобі.

6. Жнівень Ми їдемо до автомобіля. У стандартному рівні підлоги є туалети і різні технічні номери.

7. Про нас Для кожного перевезення є три туалети. Це туалети, і ви можете використовувати їх в будь-який час, включаючи зупинки.

170582р.

8. У Перед туалетами є контейнери для окремого збору сміття.

3610Р. 4200Р.

9. Навігація Вхід на першому поверсі. Висота стелі всього за 2 метрів.

45619534

10. У відсіку є магнітні карти.