847
Еріка Сюрікі
Erik Johansson є професійним фотографом і ретушером з Швеції, в даний час в Берліні, Німеччині. Мега – успішний художник, який співпрацює з великими брендами по всьому світу. Відео з останнього комерційного проекту з Adobe, де Ерік створив інтерактивний фотошоп на обладнаній зупинці автобуса, приваблював понад 21,5 млн переглядів на YouTube.
3610Р. 4200Р.
Johansson коментує:
«Я не захоплюю моменти, я захоплюю ідеї. Для мене фотографія є просто спосіб збору матеріалу і реалізації ідей, які народжуються в голові. Я малю натхнення від усього, що оточує мене в повсякденному житті, від усього, що я бачу. Хоча один образ може бути сотні шарів, я завжди хочу, щоб він виглядав як захоплений образ. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й
р.
й
3610Р. 4200Р.
Johansson коментує:
«Я не захоплюю моменти, я захоплюю ідеї. Для мене фотографія є просто спосіб збору матеріалу і реалізації ідей, які народжуються в голові. Я малю натхнення від усього, що оточує мене в повсякденному житті, від усього, що я бачу. Хоча один образ може бути сотні шарів, я завжди хочу, щоб він виглядав як захоплений образ. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й
р.
й