Scarlet Sails 2014 в Санкт-Петербург

, Україна

Фото та текст Марина Лисцев
Покрівля частково відновлюється, а нові місти встановлюються по периметру.

Час про один вранці, до презентації 50 хвилин.

Досягти колеги, стоячи на другому вежі мосту не вдалося – занадто слабкий зв’язок з багатьма людьми

(Б)

П'ять феєрверків запалилися на стрілці. Загинув загин.

Одна камера (Canon 5DM3+12-24 Sigma) Я кладаю в автоматичному режимі і вона знімала серію картин з 5-другою швидкістю затвору на апертурі 16. До ноги прикріпили штат штатив.

Хоча я чекаю, я зробив деякі листівки.

Знаменитий Нептун з тризубом.

Пальники і лазери на роторних колонах.

ложка тарі з колеги:
Я поставив камеру в напрямку стрілки - вона працювала спочатку і просто в даний момент, коли вони почали зйомки, я почав обходитися деякими фотожурналістами. Вона дуже «у часі» кинулася перед об'єктивом, гойдалки мостів, а при цьому я відволікав її, не встигла перемістити камеру вправо і знімати з пострілом. Спасибі, людина. Приходьте до даху - не турбуйте колег. Стійка в обраній точці!

Новий особливий ефект з мерехтливими світильниками на воді виглядає дуже красиво і незвично.

430-метровий понтон з робочими днами і верхами з брусками.

Пальники на понтоні також добре видно.

У небо, яка нічна.

(доб. 3)

Взяти участь близько 200 кадрів - піротехніки, освітлення, лазари.

Штукатурки.

Підготовка до свята займає близько трьох тижнів, і ідея програми дозріває майже рік.

Скажіть, що фотограф на набережній для красивого знімання сходження на туалетний стіл з штативом і камерою і впав всередині, пробиваючи дахом! Покрівля пластикового туалету може витримати не більше 30-40 кг.

За минулий рік поспіль піротехніки запустили близько 30% більше ніж минулого року.

990 Р

На Петропавлівці наш фотограф сподобалось поруч з лазером.

У середині програми є Троїцький міст.

У цей момент вітрильник підіймається до фланка піднятого Троїцького.

Насадки.

Десять років.

Звичайно, я повинен зробити коротший розріз.

Після зйомки Троїцької вітрильника з червоними вітрилами переходить в води Нева.

(доб. 3)

Шведські три корони.

І золоті кальмари.

3610Р. 4200Р.

З моєї точки зору вітрильник був видно протягом трьох хвилин.

Десь тут він повернувся і пішов назад.

Заключне золото і срібло в короткому впливі. Canon 1DX + 16-35, апертура 5,6, 1/30 сек.

При цьому Canon 5DM3 + 12-24 Sigma 5 сек, апертура 18.

Левінг.

Яка краса!

доб.

Джерело: infolol.net