І в домашніх умовах, чистий телевізор

р.

І ось я розумію, це kirdyk. Тому що тут є пучок тіней під і більше 40 і практично з блокнотами в руках чекають мене, неповнолітній, детальний майстер-клас на тему «Як я зробив мій син любить книги», перед тим як підготуватися до гомогенних методів. Оскільки вони спробували все нормально і не працювали. І я починаю серйозно роз'ясувати їх, що не може бути зроблено для любові. Що б. Вони не розуміють. Мій син любить читати, не він? Я змогла зробити це? У діалогі:
до Ну, кожен читав навколо нього весь час. Мій чоловік і мій бабуся... Він бачить його і прочитає його сам. Повний будинок книг...
Ми також маємо повний будинок, мій батько ще збирав бібліотеку, там були страшні книги. Три шафи книг, навіть сторінки не запечені - візьміть, прочитайте. І ми завжди купуємо - і журнали, і детективи. Сісти перед телевізором!
до І ми не маємо телевізора...
-?
- На всі. Ми не шукаємо. Про нас
Це те, як примітивні люди дивилися на шаман, який просто загинув руки печерного ведмедя. Ось він, мати подвиг! Подаруйте телевізору, щоб дізнатися більше про вашу дитину! Для того, щоб піти на такі страшні кораблі!
до Що ви робите на ніч?
- Розмова, наприклад...
- Про що? Про те, що ми побачили на телевізорі!
до І ми - хто був який день. Книги читати. Ми все ще сяйво з нашою чоловічою, я...
- Немає фону?
Ні, ні, я граю музику на комп'ютері.
до І новини?
- Інтернет, радіо. Я не зацікавлений в новинах. Найголовніше на радіо скажуть, а деталі особистого життя зірок не цікаві мені.
Як ви не знаєте, що відбувається в світі?
Вони більше не бачили як бог, але як небезпечний божевільний.
- Як дитина без мультфільмів?
до На диску, на комп'ютері.
до А серіали? Ми шукали в Spider-Man, і ми шукали роботи.
- Чому б він? Прочитає книги, цікавіше.
- Ну, я не знаю. Як можна зробити книги більш цікавими, ніж роботи?
Як-небудь, як ви, людина!
- Не дозволяйте йому в комп'ютер?
- Чому він сам.
до І ви не дозволите мені грати весь день?
до Він не хоче, щоб він не зацікавився.
Чому?
до Книга цікавіше.
до Книга не може бути цікавіше! Це дитина!!!
Тепер, я махную маму.
до Що він читати зараз?
- Кассіла.
- Хто?
- (найбільш просто) Кассіль. Лео... добре, ви думаєте, не чули, це буває.) . . . )
Чи подобається це ще один Гаррі Поттер?
-?
Ну, там, Лев Casel і деякі...
Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа З 8 чоловік, ніхто не знав, хто Лев Кассіль був !!! ОДЯГКА!!! Я був тільки в змозі жити щось схоже: так, так, тільки під час жовтня Революції.
Гаррі Поттера і Великої Жовтневої революції. Волдеморт на броньованих вагонах захоплює телеграф. Дмельдор загортається в машинній стрічці. Снапе з вуса на ромашкоподібних стегнах. Герміон з кулеметом і червоним шарфом. Hagrid в шкіряній манжеті і з вірним запахом розтоплюється від Tsar Cannon. Bandit ataman Lucius Malfoy-Tauric in the papacha і calf. Aaaaaaaaaaaaaaaa, стріляти мене!!!!!!!
Як ви зробите сина, щоб читати?
- Ну, вам подобається читати?
- Я не хочу! Я закінчив школу!
Ось де вони розщеплюють. Вони йдуть додому в телевізор, як нормальні люди. Я походжу додому до сина, чоловіка і тварин. У Кам'янському віці немає телебачення і книг. З минулими сторінками, не як престижна страшна річ.

--img2---