Жорстка ДТП в Нижньому

На ніч 5 червня в нашому місті відбулася чергова трагільна аварія: 27-річний пішохідний пішоходів просто перевозити автомобіль, який був проїзд на швидкості майже 200 км / год. Про пошук «червоного автомобіля» розповів мотористка. ДТП стався на богородському шосе в с. Новинок. Через кілька днів зусилля задачі знайшло кульприт від нещасного випадку ... автомобіль був виявлений шматками тіла, що залишився з мертвого 27-річного Сергія Педро. Драйвер був таким поспішним, щоб уникнути сцени нещасного випадку, що він не замислювався, щоб позбутися від треків. Сьогодні, 24 червня, журналіст Про Місті розповіли про родичів загиблих, які вважають, що справа може бути «приховане». Як виявилося, батько моториста – вбивці колишньої глави кримінального слідства міста Богородськ.

Збережений друг. Про те, як помер її брат. 5 червня о 2 год. «Серезха і його дві друзі приїхали додому з кафе вночі. Вони перетинали дорогу, коли цей водій стрибнув! Сергій відштовхував свого друга Діма, і не встигав битися! Моя братка була просто розірвав! Руки і ноги були в різних частинах дороги, шматки своїх шортів всюди! І водій просто поїхав на і не ламав гальма, на асфальті не було характерних знаків, дівчина нагадує трагічні події.

Лікар-патолог сказав, що він бачив справу, як це вперше в 20 років! Він був впевнений, що Сергій буде похований в закритому кафіні. Ми зуміли зробити щось, і ми змогли сказати, що добра мого брата, - сказав родич померлого Наталя.

5 червня — День народження матері Марії та Сергія. Брати і сестра привітали маму і приготували подарунок для неї. І замість того, щоб привітати, дівчина змушена приїхати до свого будинку з седативом, щоб повідомити її, що Сергій не був там.

Не мій вини. Водій був в Мазею в момент аварії з трьома друзями, які «подарували нічого». На момент смерті Педро мала пляшка пива в руках. «Я побачила пляшку в ніч! Сєрозга збиває руки і ноги, що пляшка пива можна говорити про! А слідчий в цілому сказав, що потрібно довести, що він загинув з зіткнення з автомобілем, можливо, він просто мав серцебиття, Наталія сказала.

Спочатку водій відхиляв провину і спробував переконувати розслідування, що його друг був водінням, що ніч. Пізніше 27-річний водій визнав, що він водить іноземним автомобілем. «Здавалося б, юристи його розповіли про це. Саме тому він зараз перебуває під арештом будинку, а не в джейлі сидить, — сказав Наталія.
Компенсація. Сам автолюбитель не з'явився на похороні і прокину Сергія, крім того, він навіть не приносив до родичів покійного. «Прийміть мами і даду до нашого дому, захотілося допомогти з грошима. Ми не хочемо нічого від них, ми хочемо, щоб їх син сидіти! Де це гарантія того, що він не вбиває людей? Він один з тих людей, які не навчаються від своїх помилок. Не потрібно нічого від своєї сім'ї, ніяких грошей повернеться до нашого брата, говорить Марія Педро.

Сєрозга має дружину і дворічну дитину. Хто підніме дитину? Хто подбає про свою маму і сестри, чоловіка якого нещодавно загинув, Наталія просить питання.

Чи є це над? батько дільника трагедії багато років працював у правоохоронних органах та обіймав посаду начальника кримінального слідства Богородського. Виходячи з того, як проводиться розслідування, а точніше «витримує все ще», родичі покійного думають, що це не без його з'єднань. «Що ще можна думати? Зателефонуйте нам: Ніна з нас підведені допиту, не спілкуйтеся з мешканцями будинків, які стоять на цій дорозі! Я зателефоную мені сніданку. Справа проводиться в Нижньому Новгороді, і вони хочуть судити кульприту в Богородську, говорить Марія.

"Ми хочемо, щоб він був покараний, не вдома! Він вже почав погрожувати мене, я використовував жити в Богородську, поки я одружився і знаю його. Він каже, що я отримую голову, якщо я покажу в своєму місті. Він повинен нести свою покарання! Я хочу! Люди можуть вмирати на руках, бо живе тільки для себе. Дитина втратила батька, і він думає тільки про те, як він не піде в'язниці, Наталя зітхає.

В даний час слідчі розглядають справу. Під арештом за будинок, але він часто бачив ходи в Богородську. Мати покійного Сергія ще не відступила від удару. Відносні та друзі загиблих мешканців Нижнього Новгорода хочуть досягти справедливості і довести провину водія, який приймав життя коханої людини.