Любишь кататься, люби и

- Я трубобудильник.
- Я поготував його трубний будинок двічі.
- Ви такий невеликий злаки - манка - ви знаєте?
Я знаю.
- Я погодний прогноз, два мішки шамби.
Під цим девізом, щоб говорити, я провів мій відпочинок.
Але привіт. На фото буде 36, не ламаються, а в кінці Вам буде запропоновано відео бонус.
Я починаю замовлення. З огляду: сорок куб, 10 аркушів одуліну, 5 ковзаючих елементів, 400 гвинтів.
Необхідно: для роботи все в самому елегантному вигляді. Будуємо альтанку. Ви можете спалити все, щоб мати Бенін, але це життєздатність. Моя дружина допомогла мені минулого разу. Твіст пішов в магазин для прохолодного бутона і шість разів подається гвинт. В цей час лінія була перехрещена, і без неї я збираю саморізи.
Фото показує весь матеріал. Так само, якщо купили тротуарну плитку. Інструмент я вніс весь багажник, але дійсно корисний тільки: лобзик, шнек і болгарка. Решта була відведена.

Давайте мені зробити замовлення прямо зараз - цей дизайн дозволяє помилки. Плюс або мінус два трамвайні зупинки на кілограм живої ваги. Так ми надягаємо в нуклеус файл, кладемо charcoal ще рівномірно, а манда йде на бампи.
Ця країна є неординарною, країна надзвичайна,
Кожна акція завжди нуль.
Системи несистемні, стандарти нестандартні.
Простір не Euclidean, ебать знає, чи це.
(Тимур Шаов)

р.

На самому початку процесу було заплутано проблема, з якої Чорнишевський. Де почати? На порядку денного є альтанка, і всередині це стіл. Почати з альтанки? Потім почекайте клею на щитах ловити. Почати з столу? Що таке дощ? Бажаєте підводний дивер. Ділмма.
Я починаю з командуванням рішення з таблиці. Що таке дощ? Ви запитаєте. Я скажу вам, що ебать.
Тут на картці і в результаті - зошиті ділянки для щитів.

Побоюючись і жахом цілого прецинкту. Дядько Pe. Прогулянка з улюбленим триммером.
До поїздки я був підданий вершнику - немає додаткової роботи. Я тільки зробив, що я прийшов. Дядько Пі припинили розмову і пішли на корови. Я вибрав момент, коли я вийшов на музику. Він не в косі. Він розумний. Відтіняє всі три пучки трави перед будиночком, вздовж шляху зітхає назад піском і невеликим гравієм. Я вирішив взяти картину після тарантелі.

Процес ралізуючих щитів ми неодноразово розглянули детальніше, тому я не зайде в деталь. Вже готовий пересуватися до порожнього, в той час як ванна - висихати.

р.

Битфілд. За допомогою тротуарної плити вже грубо орієнтовані на час і простір.
У фоні є мій тітка і бабуся, мій niece.

З ріжучих дощок я збираю два конструктивні подяки. Тому передній і навпаки. Це де ми повинні бути. Вони повинні бути однаковими.

Спереду монтуються, злегка нахилені в різних напрямках, але при цьому кут і закріплюють з деякими видами сміття. Можна побачити сливу на малюнку. На найнижчій дошці є маркери з двох сторін. Не можна побачити тут, але я знаю його. Я докладаю перший подяки до тих пір, поки я вирішив, що достатньо. Видача. Під сливом я роблю ризик, відстань від педіменту до ризиків, які переносять на інший кінець дошки, зважаю сливу на другий подвал і нахилити його вже - до слива і ризики збігаються.

Підлога, кріплення, обрізання липких кінців дощок і надягання дощок під дахом. Ці дошки найдовші, тому їх випило на самому початку, щоб не розпадати. До речі, дошка, яка помітила схил педіатів – також з даху – так не стрибати з розмірів.

Підтримувані стенди I'm.

Я вказав. Висота 400, + ще одна дошка 40 - досить комфортний.