33297234
У літаку немає автомобіля, це дуже складний, можна сказати, що шматок виробу зібраний руками. Ось тут, що прихований факт численних сумнівів і ненадійності звичайного повітряного пасажира.
Я думаю, що мої читачі протікали суперджет, і багато хто буде літати один з шести Superjets цього року. Сьогодні Я запрошую вас подивитися на виробництво цього красивого літака. Я продемонстрував заводи Airbus в Гамбурзі і Тулузі, літаки Boeing в Everett і Renton, звичайно, я дуже зацікавлений бачити, як літак зібраний в Росії. Комплексний процес, де ніхто не має права помилитися, де повторюється контроль на кожному етапі складання. У 2013 році було зібрано 25 літаків, а в цьому році буде зібрано 40 суперйців! В даний час цикл виробництва становить 10 днів, планує зменшити його до семи!
Я починаю історію про виробництво суперджита з фотозвітом з фабрики в Комсомольському-на-Амурі. Хоча, звичайно, все починається набагато раніше...
Виробництво літака – його остаточна збірка – здійснюється Комсомольським відділенням ВАТ «Сухой цивільний літак» з безпосередною участю інших рослин в Росії, де виготовлені компоненти Sukhoi Superjet 100. До складу Комсомольської філії ВАТ «Сухойський цивільний літак», де здійснюється фінальна збірка літака.
Виробництво деталей та агрегатної збірки відсіків здійснюється в Новосибірську, частини з полімерних матеріалів виробляються в Воронеж. Але перша з основних місць, де можна побачити літак з зібраного фюзеляжу до льотної дошки Komsomolsk-on-Amur.
Як з Boeing або Airbus, збірка здійснюється відповідно до конкретних виробничих майданчиків.
Це те, що фуршет виглядає так.
Тут кріпляться шафи, кріпляться полки для радіо і електрообладнання.
Також монтаж підлоги, багажних відсіків, дверей. Дуже цікаво побачити «зброя» літака, що переміщається з станції до станції.
Зверніть увагу, що багато елементів, які мають двері для пасажирів! Хоча, звичайно, це зовсім не звичайний.
, Україна
У магазині фюзеляжу здійснюється термоізоляція, а також монтаж кронштейнів для електрообладнання. Тут в цьому прикладі дуже чітко помітно помітно помітно «брудний» авіаційної кабіни.
Чистий інтер'єр і установка підлоги.
Підготовка теплоізоляції.
Тут я запустив трохи вперед, електрообладнання вже на місці. Ця картина була прийнята в кінцевому магазині збірки.
р.
, Україна
Далі переходимо до найближчого семінару, який є завершальним складським магазином. Тут літак переміщається через сім зон, звідки передається на випробувальну станцію польоту.
р.
675240
Монтаж допоміжної електростанції та носової федерації.
Монтаж переднього і основного пускового редуктора.
р.
617468
Картина готового літака у вітальні авіакомпанії здійснюється в Ульянівську або Венецію, хоча тут розміщені деякі дрібні елементи.
Гідравлічні елементи ... складно?! Тільки електричні кабелі складні! Абсолютно всі процеси складання проходять багаторазовий контроль якості. Кожен працівник несе відповідальність за власний сюжет і певний перелік робіт.
В кінці 2013 року введено нову мультимедійну систему навчання, всі це роботи в сусідньому будинку, навчання та контроль.
Всі інновації та навіть дуже незначні нюанси дозволяють скоротити час складання на одному сайті, так само як це відбувається на Boeing з Airbus. Superjet є дуже молодий проект, тому кожен досягнення в процесі виробництва є невеликим подвигом.
Будівля літака - це не автомобільна збірна лінія, це люди. На кожному етапі наша команда супроводжувала інженери та керівники майстер-класів, ви побачите їх ентузіазм та енергією! Яка робота дівчат тут!
Монтаж елементів багажного відсіку в процесі роботи
...і після його завершення.
629946
На останніх сайтах перевіряється робота шасі, підготовка літака для поточного постачання, монтаж блоків обладнання.
, Україна
Але ось що виглядає аварійний рекордер, або «чорна коробка» на мові лиману. Тексти пісень, а це означає: І він взагалі не чорний.
р.
У окремому звіті я покажу кабіну Superjet на різних станціях збірки і в кінцевій версії.
Plane упакована! У цей момент передається на стадію льотних випробувань. Як правило, польотна програма кожного нового літака складається з восьми рейсів, під час яких системи проходять перевірку в повітрі.
Подивитись «Подивитися до польоту» російською мовою.
р.
Добре, де в звіті без серйозних хлопців?! ікона посмішка Як зробити Superjet: Комсомольськ на Амур Віктор Борисов, Леонід Фаерберг і мене.
На сьогоднішній день (з травня 2014 р.) до авіаліній додали понад тридцять літаків, які літають близько 29 тис. комерційних рейсів загальною тривалістю понад 42 тис. рейсів.
Ну, потім є два способи нового свіжого зібраного літака.
Якщо клієнт є італійським SuperJet International, який в даний час подає літаку для Мексиканського ІнтерЖе, то дошка, зібрана в Komsomolsk-on-Amur, відразу ж піде до Жуковського, звідки вона буде літати до Венеції для внутрішньої установки і живопису. Покупка буде передана замовнику.
р.
Якщо літак призначений для інших клієнтів, то від Komsomolsk SSJ100 летить до Ульяновського, щоб встановити салон і фарбу в тонах авіакомпанії, звідти готове повітряне судно прибуває в Жуковського для передачі клієнтам, в тому числі UTair. З Жуковського буде друга частина доповіді.
У Ульянівську з'явився такий життєвий і літній суперджет.
Дуже дякую за прес-службу УТЗ та САК та особисто Олени Галанова та Марина Моторна!
й