573
По роту немовляти
С ***
Сева, вік 3. Перевірте слухання лікаря в клініці. Лікар, віспер:
- Цукерки.
Сева, також в шоппері:
- Я не можу - алергії...
С ***
Дочки 5. Складання з садового гарнітура. Перший клас читання. Дитина не може це зробити.
- Я фоол! - майже заспокоює дитину, стоячи перед дзеркалом. Тексти пісень, а це означає: Тоді раптом він заспокоює, думає... і вже спокійно каже:
- Але красива.
С ***
3 роки, вони на автобусі. Наступний дідус починає розмову з дитиною:
до Де ми йдемо з мамою?
- Гранпа.
до Що робити з Дідусь?
- Водка тост!
A dumb сцена... Мами голосують. Я хотів би пояснити всім, що вони просто збираються, щоб пофарбувати катер на Дідусь.
С ***
Вовка в дитячому садку має військовий друг - Маша. Друзі з дитячою групою. Я прокиную сина до цього ранку. Немає відповіді. Затягніть ковдру і акуратно підшийте п'ятою. Як сниться з посмішки:
- Ну, Маашая! й
С ***
Мій син був 6 років. Подивитися в манікюрі вчителя.
Ольга Олександрівна, у вас є такі довгі нігті.
- Я. Як це?
- Я люблю це. Повинен бути хорошими для сходження дерев.
С ***
Костя (3 роки 10 місяців) грає в кімнаті, на фоні є телевізор. Головний герой фільму сповідує свою любов до героїні. Сказує, що дивиться на неї, він має дивне почуття в животі. Костя, без перевороту, коментарі:
- Ви отримали черв'яки, бутони!
С ***
Уляни 3 роки. Сидіння з іграшковим фонеоскопом в руках:
- Я рибалка!
- Уля, для лікаря!
- Гаразд, я лікар. Що вам подобається?
- Так, тут, моя горло болить. Чи можна ви допомогти?
- Я не можу.
- Чому?
- Я риболовля...
С ***
Дитячий садок - клас малювання. Учитель підійме дівчину, яка збуджена про щось:
до Що ти малювати?
- Боже.
до Тексти пісень, а це означає: Але ніхто не знає, що він виглядає так!
до З`ясуйте!
С ***
Ми пішли в село, щоб побачити родичів. У кота є маленькі кошенята. Моя Аліонка (4 роки), звичайно, вирішила взяти покровинку над ними, розсадивши їх, перетягнувши їх скрізь. Увечері він пролягає в будинок і відтіняє від дверей:
- Тато, є маленька кошеня, яка отримала свою обличчя над молоком! Чи він збирається йти брудно зараз? Чоловік, ліза:
до Ні, його мама буде лизати його. Alyonka перетворюється на мене:
- Мама, ви будете?
С ***
Син мій друг сліпий. Його батьки кладуть предмети в руках і вгадає.
- Олівець.
до Це право.
- Бал.
до Це право.
- Автомобіль.
до Це право.
Тоді Дад кладемо носок в руках, син думав довго, потім говорить:
- Сок.
Після того, як трохи більше думав, він пахнув і сказав:
- Дад.
С ***
Моя дочка, 2 роки, кинув соус. Він зламав. Дівчинка зміщує, сидить і лікує. Тато приходить.
- Дитина, чому ти лікуєш?
- Алезе бач.
- Як це сталося? Він просить симпатією.
до Так, як дочка бере ще одну каструлю і кидає її на підлозі. Прориви, звичайно.
С ***
Рольові ігри. Марія близько двох років. Маша, звичайно, коза. Невибагливий батько надходить в приміщення і чує його дочку звучать голос:
- Пробити! Залийте сік!
Ви повинні бачити очі...
Бабця:
- Тут, Женька, ви вже 3 роки. Поставити мами і тато, щоб купити брат або сестра.
Женья:
- Чому витрачають гроші? Моя мама ще молодий і може народитися.
С ***
В Криму, мабуть, біля певного схилу. На цьому схилі і заселених парапланах. Під схилом є два чудових дітей, дівчина і хлопчик, погода (4-5 років). З головою, вони дивляться парапланери літати. І є діалог. Хлопець:
- Пілоти!
Дівчина:
до І мій мама - сказав він.
С ***
Двокімнатна квартира, суміжні номери. Одну ніч ми всі пішли в ліжко, діти в одному номері, ми в іншому. Я був майже дупа, раптом я чую дочку (3 роки) голосно запитав:
Дад, коли ви коли-небудь злилися двома жінками? Уявіть мій сюрприз. Не знайшовши все, щоб відповісти:
до Ні, я кажу.
І взяла глибоке дихання.
- Гаразд, я приходжу.
С ***
Ми йдемо з нашим 9-річним сином, що тримає руки. Я зустрілася з другом.
до Він такий великий хлопчик, і ви прогуляєтеся з мамою.
Грегорія, дивлячись на очі, говорить гучно:
- Мама, вона отримала дітей, вона ревнощів, не хвилюватися, я поцілунав тебе зараз.
С ***
Мама:
- Хто зламав кан на балконі?
Ліза (4 роки):
до Ймовірно Дад... своїми руками, своїми руками.
С ***
У ранковому саду дівчата висівають:
- Дивись на моє плаття!
- Подивіться на мої колготки!
до І я з бісеру!
І тоді же вен ... Хлопець Саша (не ще 5 років) працює і говорить захоплено:
- Сукні, колготки, намистини... Ooh, жінки! Я люблю тебе!
С ***
Вранці з сином до школи, який знаходиться в іншому районі. Маленькі Містить мене, сонний, з розповіді про місцеві пам'ятки:
до Ось де Лудочка і я бачив щура. Ми прокинули гальку на її і щур атакував нас.
- Як це?
- Ну, це
до Що ви думаєте, що вона боролася? Зустрілася з вами.
Пауза.
Ви завжди зустрічаєте людей, які кидають камені на вас?
С ***
Подруга бере свою 3-річну дочку до дитячого садка вранці. Дитина сонний і сонний на шляху. Таксі водій:
- Хто такий маленький, досить хлопець, і що наша назва?
Сашенка без відкриття очей:
- Вимкніть!
С ***
Питання, які залишили поп-повідомлення:
Чи можна викупити таблицю як бобер?
С ***
Син (3,5 років) Покриття на підлозі на подушці.
- Чому ви обробляєте подушку?
до Це мій сідло, я їздив на коні.
Злий, я піднімаю подушку, щоб покласти на клумбу, і катування кішка з неї. Він вийшов на «гору». й
С ***
A рік назад... Синові тексти, 3 в рядку:
1 СМС: Мама, ви найкращі мамі в світі
2 СМС: Мама, Я люблю тебе
3 тексти: Я отримав 2 на тесті.
С ***
Син (3 роки 9 місяців) з урахуванням цукерок з подарунка:
- Цукерки зі смаком змії, зі смаком ведмедя, зі смаком червоної шапки ...
С ***
Найдовший син - 6 років, найменший - 2 місяці. Я змінив маленький одяг, і Славка дивиться на нього і каже:
до О, мама, він все біле, як мені! Чи можете ви уявити, що сталося, якщо Tema мала чорна шкіра і чорні волосся?
- Я не можу уявити, я кажу.
- Я хочу, щоб ви були один, мама!
С ***
Рано вранці, повністю втомився чекати пробудження батьків Маша (3 роки) гучно chanting:
- Ma-sha ho-chet ka-sha!
Я повинен сказати, що ми постійно боремося за його поглинання. Залишки випаровування матері, і дуже непедагогічний лоп:
- Маша! Ви божевільні?
Щоб дитина впевнено перевернулася:
- Так! Марія пішов божевільний! Ma-sha ho-chet ka-sha!
С ***
У мене є друг, і друг має п'ятирічний син. Подруга вивчається ввечері в ПМММ, дитина не має куди йти, регулярно проводить його з ним - хлопчик сидить там на задньому столі, малює, читає, грає спокійні ігри. Що було передмова. Історія Ми тут другий день з другом і хлопчиком в тролейбусі. А на тканинному магазині Кірова, в вітрині якого літера "С" викладається з шматків тканини. Кід, філософія:
- Ну, тут... Інтеграції були всюди.
Хтось хлопець у 40-х роках:
до Де інтегруються? Що таке інтеграція?
Дитина говорить,
- Там. Ну, звичайний, невизначений.
- Чому не визначено?
Хлопчик, я втомився від своєї гідності.
- Через обмеження інтеграції не визначені.
С ***
Я лежаю на дивані. Поруч з дочкою Оксана (4 роки) з матір'ю збирається дитячий садок. Дочка має щось сказати:
- Дад.
Мама, думаю, що вони говорять про неї:
- Я не тато, я мама.
Оксана, вказуючи мене:
до Ні, ні, я закликав Пап.
С ***
Рома (9 років) з туалету:
до Ми можемо допомогти мені! Туалетний папір виходить !!!
С ***
Моя дочка була три-три й половинки років. В той час я серйозно вірю, що моя дитина була помилкою природи, бо вона грала тільки з машинами. Приїжджайте до мого офісу в один день. У ручках затискається ще один машинець - колекційна модель, дуже схожа на реальну. Моя бос просить мене подивитися на машині, скручуючи її в руках, шукаючи її з усіх боків.
до У вас є великий бібіка! Ух, ви відкриєте двері, а з іншого боку. Колеса, праски ... Дуже дякую!
Дитина, витяжуючи очі і практично не спокушаючи:
до Не бібіка! Це газ ... — виклики деяких номерів, — шини взимку ... О, залізо ... це привідний вал!
Бос було припашено валеріаном.
С ***
П'ятимісячна спроба красти на ліжку без успіху. Поруч трирічної старшої падає на живіт:
- Дивитися, черв'як, як реальний бос crawl!
С ***
Молода мама, медсестра за професією, часто бере її сина (4-5 років) з нею працювати, і для того, щоб виконати внутрішню рутину лікарні, вона пришивала білим робом і капелюхом для нього. Дитина, втілена правилами цієї рутини, отримала десь взуття і рукавички. Я кладаю їх, я кладу на марлеву пов'язку і я очолював прямо до О.Р. До строгого питання: Що це таке? Він відповів з великим гордістю і терплячим гідністю:
- Я мікрохірург.
--img2---
Джерело: www.adme.ru