Наші нейрохірурги пішли в Японію. .

Наші нейрохірурги, які подорожують в Японію з типом досвіду підбору персоналу. Вони принесли відеозйомку операції звідти. Вони самі раніше зняли ту ж операцію і хотіли показати японську, але були дуже ембаррасовані і повернулися назад. Я бачив обидві стрічки.
Так, Японія. Величезне, посуне в темряві приміщення, в центрі світло заповнений робочий стіл, зверху, як в космічного корабля, повісити всілякі агрегати в чохлах. Маленькі німі люди в зеленій упаковці хворого в стерильних листах, поголені голови ущільнюють спеціальною стерильної плівкою. Повільно. Ретельно.
Тиша така, що я думав, що звук був вимкнений, і виходить, що ще один хірург спеціально доходить до операції, яка не працює, але тільки збивачі для медсестер, які інструменти для обслуговування. Хірург з деяким супер-дуперовим електронним кальплем робить розріз, відразу помічники супер-дуперового смоктати видалення крові, затискають краї рани. Поступово виводиться череп. Захоплення.
Зміна складу. Зверху подається одиниця, яка виходить, щоб бути супер-дуперовим свердлом на штаті: величезний фольга з невеликим свердлом в кінці. Лікар гідів, свердлити тихо нечітки і, очевидно, робить все себе. Довгий. Борн. Скарбничка.
Гаразд, ще буріння. Скарбничка. Буріння. Бажаю, я не експерта, я все прокоментую. В кінці хворого, як задишка лебедя, виглядає повільно на камері. Ти зробив, океї?
Росія. У мене є плитка. Ніжки в туфлі. Тальвіс з фрагментами бандажів і бавовни (Голоси: Сма, б "Я, де ви вказуєте камеру?" Взяти голову! Мош, ви купуєте тушку? Клавка вже бере її! S-ki, чому дрочить нога? Йдемо до пекти, він буде гасити!
Поголена голова, на якій коло славиться зеленим (події: I, b, я кажу - мій нога відьма!) Де ваша нога і де ви? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Де Клавка? Я приніс гроші, і де вона? Не візьміть його: "Гно, не туш!"
Під шкірою новокаїн надходить з шприца, кальпель загортається і лупа швидко відшаровується - кістка помітна (вонії: і я, найголовніше, принесла будинок батареї і забути про неї! Я роблю. Немає, Luca тільки одружився в березні!
Моя відповідь була, що живіт вже над нісом! Свердла! B "Я знову зроблю ..." Михалич, ось скруч... Я. Ой! Я Хірург бере свердло. Ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-х-ух-ух-ух-ух-ух-ух-х Лікар скручує knob: scumbag! Кошик Три отвори в черепахі! (Це де я починає сміятися.) Лікар, збиваючи, в'язуючи файл, і голоси, голоси...
В короткий час японські роблять перший розріз - наші вже перекопуються в мозок.
В кінці пацієнтка з загортою головою сидить у сорочках на клумбі і з здоровим рмлем ставить палець в камеру.
Лікар пояснить сумно в апологічному тоні:
до Як показати, що люди? Не тільки п'ять разів швидше, але рівень виживання 6% вище!