545
Один і півметри віри в людство
Після обговорення майбутніх планів на вечірній вечір, хлопець починає ділитися своїми друзями подіями останнього дня. Скоро, одна дуже об'ємна тітка з вираженими порушенням координації рухів спробувала підняти ганку магазину. Кулька висока. Тітка - це кліми і важко. Наш «герой», звичайно, не залишався байдужим – відразу витягнув таблетку, щоб захопити постерігість епічним сходженням. Довгий, якісно і з різних куточків. А потім хтось хлопець прийшов, допомогла тітка вгору, відійшов пристрій з підоплератора і видали відео.
до І тоді він відмовився повернути таблетку до того, як я очолився до цього корова! - непристойна невинність у голосі буде досить складати конвенцію.
Я чекав будь-яку реакцію від дівчини, що мій стереотипний мозок може генерувати. Але дівчині запрошують неоднорідно:
- Ну? Ви діагностику?
- Просто не доведеться довести мені, що це ебать зробив право!
На патологічному і знебоченому тіраді дівчина невдово перекручувала губи.
- Ноп. Вронг. Я повинен подрібнити, що планшет вгору, і він просто взяв його.
Дівчата, ви стрибали з дверей, і ви не почуєте двох втомлених чоловіків на наступному стільці, запланувавши вас. Може бути, це ваш станок; можливо, ви розгубилися, будучи в одному автомобілі з цим героєм. Я не знаю. Ви були одними і на півметри заввишки і максимум 40 кілограмів ваги. Але це через те, що я вірю, що наші молоді люди ще не втратили, і це для багатьох, поняття совості все ще означає щось.