Ломоносов перевірить магнітне поле Мономаха

Привіт, кожен! Я зроблю свій перший пост на цьому сайті. Моє ім’я Олега Кулішова. Іноді я бачив фотографії з мого блогу на вашому сайті, тому я вирішив зареєструватися тут і розповісти про повсякденне життя столиці атомного суднобудування Росії - Северодвінськ.

фізичний польовий контрольний посуд морської бази «Михайл Ломоносов» з хвостом No SFP-286 лівий Северодвінськ в одному з районів Білого моря. Згідно з планами військових, Михайло Ломоносов буде вимірювати магнітні поля ядерного підводного човна Володимира Мономаха та інших катерів, які в даний час приховуються в глибини Білого моря.

3 фото:

Для тих, хто не знайомий з поняттям «фізичне поле» корабля, я поясню. Будь-який корабель показує такі основні фізичні поля: акустичні, гідроакустичні, магнітні, електромагнітні, електричні, теплові, гідродинамічні, гравітаційні, радіаційні. Фізичні поля корабля використовуються для пошуку і розміщення підводних човнів і суден, що вказують на них військові засоби (торпеди, шахти, ракети), що спровокують їх безконтактні запобіжники.

Відмінності в наступному генеруванні підводних човнів на рівні крадіжки, що з кожним новим поколінням зростає завдяки зменшенню «неприємності» в фізичних полях. Кожен корабель (як) має стандарти дизайну для акустичних та інших шумів, які повинні контролюватися під час роботи, так що судно завжди в «тоні» і не дозволяє виявити себе, інакше, в той час, коли буде потрібно забити назад, це просто буде знищено.

Магнітні поля утворюються з житлового матеріалу, так як метал є провідником. Зміцнення його випромінювання посилюється після електрозварювання та інших впливів при будівництві, після чого судноплавний корпус сильно намагнічує. Крім цих факторів, магнітизація відбувається також тому, що судно має багато електрообладнання, і навколо будь-якого провідника з струмом є магнітне поле, що впливає на роботу навігаційних систем корабля.

2,2 км

Необхідність зменшення магнітного поля обумовлена тим, що магнітні поля можуть бути використані для виявлення корабля. Можливо, багато людей чули, що підводний човен може бути виявлений з космічних супутників на тепловому причіпі, а також на гідродинамічному полі - пробудка дуже довго не розсіює. Для того, щоб зменшити магнітне поле, є спеціальні демагнетизація суден (СР) і спеціальні підставки, на яких судно загортається кабельом і пропускається високочастотний струм.

Після демагнетизації судна, його поле необхідно виміряти, для яких створюються фізичні польові судна (SFP). Один з них Михайло Ломоносов, заснований на Біломорському узбережжі. Заходи, як добре знезаражені кораблі і човни. Після вимірювання буде зрозуміло, скільки об’єкта демагнетизації буде видно потенційний ворог.

3. У

Категории

Смотрите также

Новое и интересное