Трохи ремонт скутера

Добре, фактично розташований для ремонту (заміна навантажувачів сортатора). і головна відповідь - контроль і якість роботи тут.

19 зображень.

Ось як красиво я.

Добре, згідно плану. Видаліть кришку і стопи ... всі черевики зібрані для того, щоб уникнути витяжки лобка навколо гаража.

Тепер змінюємо свічку. для домашньої людини з секретом ... без цього ми не можемо видалити варіатор.

681284

Я не думаю рекламу, але в прохолодній погоді вони найкращі.

7327897

Ось свічка на місці ... як я не люблю дуже незручне розташування свічки.

р.

далі демонтаж
Вона мала шраплон... чоловік змінив свій ремінь на тривалий час...

Ось кришка. Чистий добре.

Ми знайдемо 18 ключів в гаражі і відключаємо гайку.
Тут наша свічка відчувала себе ... поршня лягає на ній і легко відкрутить горіх.

Ми перевіряємо цілісність деталей.

Вимкніть ремінь, і ось наш цільовий варіатор.

Знімаємо варіатор обережно, щоб він не відкривався, а навантажувачі не розсипаються по всій гаражі тут навантаження 8 г динаміки не дають

Ці навантаження зважать 6.5 грам

Це різниця між

Ми кладемо вантажі на місці. Ми починаємо збір.

Я дав подарунок... що робити з ним?

4668586

Знімаємо їх, перевертаємо їх.

Немає недоліків.
Ви знаєте, що робити тут?)

р.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я почав машину завтра.
Ремонт разом з регулюванням карбюратора зайняла 1 годину