764
Фуд-креатив
Для Samantha Лі, їжа не тільки смачна і здорова їжа, але і матеріал для художньої творчості. З них вона створює їстівні портрети знаменитостей. Samantha не є варенням, вона не відвідала будь-які кулінарні курси і створює її апетитні роботи тільки для власних задоволення.
«Найперше, я начерк на папері і ретельно розрахувати все, що мені потрібно, щоб вироби не було, - говорить художник. Інструменти для мене є ножиці, ножі та зубні пасти. Я люблю, що руки можна використовувати практично. На додаток, будь-який може повторити те, що я можу зробити, якщо вони хочуть. й
Саманта почала малювати на тарілці надії підвищення апетиту дочки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
КСНУМКС
Мадонна
Бруце Лі
Альберт Ейнштейн
Р
Шарлі Чаплін.
Майкл Джексон.
Псай.
Елвіс Преслі.
Audrey Hepburn.
й
«Найперше, я начерк на папері і ретельно розрахувати все, що мені потрібно, щоб вироби не було, - говорить художник. Інструменти для мене є ножиці, ножі та зубні пасти. Я люблю, що руки можна використовувати практично. На додаток, будь-який може повторити те, що я можу зробити, якщо вони хочуть. й
Саманта почала малювати на тарілці надії підвищення апетиту дочки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
КСНУМКС
Мадонна
Бруце Лі
Альберт Ейнштейн
Р
Шарлі Чаплін.
Майкл Джексон.
Псай.
Елвіс Преслі.
Audrey Hepburn.
й