615
Тримачі
Дочка Сара, Дженна і Гіллян, є рідкісною медичною справою моноамніотичного або «моно-моно» ідентичних близнюків, що означає, що вони поділяють один фетальовий сечовий міхур і перебували в постійному контакті один з одним під час вагітності.
Незвичайний стан малюків також означався Сара Сіслуваїт, щоб бути відпочинком протягом декількох тижнів в загальному медичному центрі Акрона в Акроні, Огайо. Смуги повинні триматися під постійним наглядом протягом майже двох місяців, так як мономоно близнюки можуть легко заплутуватися в однотонних шнурах. На щастя, це безпечне відродження в США, навіть в таких складних випадках, якщо слідувати всім необхідним запобіжникам.
«Це дійсно психологічно складно. Це був дуже складний досвід для мене, Sisluwaite сказав ABC News.
Люккілька для Сара і її чоловіка Білл, їхні дочки були здорові останні п'ятниці на 33 тижні. Лікарі планували C-секцію, тому що якщо близнюки виросли занадто великими, вони стануть більшим ризиком плутати.
Коли дівчата народилися, лікарі підняли їх над септум, щоб Сара і її чоловік міг бачити їх. У новонароджених проводяться руки.
«Я не можу уявити, що вони будуть народжені відразу, тримаючи руки. Що було дивно. Я не можу навіть покласти в слова, Сара Сіслувейт сказав. Не було сухого очі в часі.
Р
Джерело: miami-mama.com