2019
Алан Турінг, Vint Cerf і Jos Whedon
Що таке Алан Турінг, Vint Cerf, Joss Whedon, Анна Ахматова, а також Олімпійські ігри, сценарист і гімнастичний панк часто зустрічаються?
23 червня 2014 р. позначається 50 років Йоса Ведона, 71 років Вінтона Сурф і 102 років з дня народження Алана Турінга.
Можливо, 23 червня відбудеться день cryptanalysis або день штучного інтелекту.
Алан Турінг.
Відсутність законів поведінки, що колективно регулюють наше життя, не може бути максимально простим, оскільки відсутність повного переліку правил дії. Ми не можемо сказати, "Ми вивчаємо достатньо." Не існує законів, які повністю регулюють наше життя і поведінку. й
Цифровий архів
Цей веб-сайт містить майже 3000 зображень листів, фотографій, газетних статей та неопублікованих статей або про Алан Турінг.
Чи може машинна думка? (Переклад статті Турінга)
Сонце добре, Алан! Тестування та порожні відчуття (2014, цікава стаття в Computerra)
Алан Турінг і машинка для мислення (MIT Лекція)
Мистецтво Турінг машини
Гумові машини - Бомби (ім'я після десерту)
Після війни капелан замовив знищення всіх матеріальних слідів програми Ultra, включаючи Бомба.
Британська історія буффів перебудувала одну черепаху після більш ніж 60 років, незважаючи на наявність докладних креслень і пояснень (повний набір збирався до 2 років), на ній витрачали 10 років.
Назва пристрою Бомба іноді помилково перекладається на російську мову як "бомба". Тим часом бомба англійською мовою є бомбою. Назва Бомба відповідно до однієї версії виходить з назви десерту з морозива Бомба льодовикового льодовика, у вигляді кульки або циліндра.
У листопаді 2014 року вийшов фільм «Імітація гри».
www.imdb.com/title/tt2084970/
У 1952 р. Турінг опублікував паперовий збірник «Хім Basis of морфогенезу», який вперше математично описує процес самоорганізації речовини.
Винтон СурфMatrix Architect, TCP / IP розробник
Присуджено премію Турінга у 2004 році
Джос Хедон. Біографія
Firefly: Ви не можете прийняти небо від мене
Анна Ахматова
Все в Москві насичено поезією.
Риджі проколюють через.
Моя тиша зацарював над нами,
Дозвоніть нам рифом і окремо,
Нехай тиша буде секретним знаком.
Ті, хто з вас і хто здавалося мені,
Ви одружилися в секреті.
З персидиновою гіркою тиші,
Що в темряві гранітні підземні загострення
І чарівника закриває коло.
І в ніч над вухо, загибель,
По висихає гучне звучання.
1963, Москва
Міжнародний олімпійський день
Важлива річ в житті не тріумфує, але боротьба; головне не завоювати, але добре боротися. Для поширення цих принципів є створення міцного і більш вагітного і, перш за все, більш скрупульозного і щедрого людства.
З 30 томів і 1 200 статей П'єра де Коубертин, 170 сторінок були перекладені російською мовою.
Ох, так, запатентував машиніст і тренажерний зал.
Джерело: habrahabr.ru/post/227035/
23 червня 2014 р. позначається 50 років Йоса Ведона, 71 років Вінтона Сурф і 102 років з дня народження Алана Турінга.
Можливо, 23 червня відбудеться день cryptanalysis або день штучного інтелекту.
Алан Турінг.
Відсутність законів поведінки, що колективно регулюють наше життя, не може бути максимально простим, оскільки відсутність повного переліку правил дії. Ми не можемо сказати, "Ми вивчаємо достатньо." Не існує законів, які повністю регулюють наше життя і поведінку. й
Цифровий архів
Цей веб-сайт містить майже 3000 зображень листів, фотографій, газетних статей та неопублікованих статей або про Алан Турінг.
Чи може машинна думка? (Переклад статті Турінга)
Сонце добре, Алан! Тестування та порожні відчуття (2014, цікава стаття в Computerra)
Алан Турінг і машинка для мислення (MIT Лекція)
Мистецтво Турінг машини
Гумові машини - Бомби (ім'я після десерту)
Після війни капелан замовив знищення всіх матеріальних слідів програми Ultra, включаючи Бомба.
Британська історія буффів перебудувала одну черепаху після більш ніж 60 років, незважаючи на наявність докладних креслень і пояснень (повний набір збирався до 2 років), на ній витрачали 10 років.
Назва пристрою Бомба іноді помилково перекладається на російську мову як "бомба". Тим часом бомба англійською мовою є бомбою. Назва Бомба відповідно до однієї версії виходить з назви десерту з морозива Бомба льодовикового льодовика, у вигляді кульки або циліндра.
У листопаді 2014 року вийшов фільм «Імітація гри».
www.imdb.com/title/tt2084970/
У 1952 р. Турінг опублікував паперовий збірник «Хім Basis of морфогенезу», який вперше математично описує процес самоорганізації речовини.
Винтон СурфMatrix Architect, TCP / IP розробник
Присуджено премію Турінга у 2004 році
Джос Хедон. Біографія
Firefly: Ви не можете прийняти небо від мене
Анна Ахматова
Все в Москві насичено поезією.
Риджі проколюють через.
Моя тиша зацарював над нами,
Дозвоніть нам рифом і окремо,
Нехай тиша буде секретним знаком.
Ті, хто з вас і хто здавалося мені,
Ви одружилися в секреті.
З персидиновою гіркою тиші,
Що в темряві гранітні підземні загострення
І чарівника закриває коло.
І в ніч над вухо, загибель,
По висихає гучне звучання.
1963, Москва
Міжнародний олімпійський день
Важлива річ в житті не тріумфує, але боротьба; головне не завоювати, але добре боротися. Для поширення цих принципів є створення міцного і більш вагітного і, перш за все, більш скрупульозного і щедрого людства.
З 30 томів і 1 200 статей П'єра де Коубертин, 170 сторінок були перекладені російською мовою.
Ох, так, запатентував машиніст і тренажерний зал.
Джерело: habrahabr.ru/post/227035/
Що всередині центральної станції кабельного телебачення
Вони хочуть надсилати «комп'ютерні мікропроби» в Європу