Bianca Балті. Шлях до успіху "до типової моделі" від Lombardy.

Bianca Balti знаходиться в самому серці Києва.
Італійська краса Bianca Balti народилася 25 травня 1984 року в мальовничому місті Лоді в Ломбардії. Італійці, і матір його з Азербайджану. До речі, модель вважає матір'ю бути стандартом краси:

Абсолютно! Це мій мама. Вона ще красива. Має природну вишуканість.

До того, як дівчина була помічена відомими коутюрієрами, Bianca довелося уникати багатьох кастингів і модних шоу. Італійським зовнішнім виглядом був головний «проблемний» О, Б'янка, ми повинні мати ваші "проблеми": спекотні губи, темна шкіра і довгі ноги slender!

Постійні збої з нашого героїні вірять, що вона не має «високих», і люди, як її, «уроки». Bianca намагалася стати моделлю і вирушила працювати в якості продавця в одному з супермаркетів.

«Якщо все, ви не будете втекти долі, і ви повинні платити за коледж», - сказав він, і вона була правою. У одному з відділів магазину вона помітила Бруно Палет, власник модельного агентства Brave Model Management. Він був захоплений грацією дівчини і швидко запропонував їй прибутковий контракт. Балті не міг вірити, що вона була про те, щоб з'явитися на кришці L'Officiel (взагалі, кожна країна має свою власну Наталію Водіанову).

Хороший старт встановлює високий бар для кар’єри моделі. Наступним великим контрактом для Bianchi стала співпраця з відомим італійським дуетом Dolce & Gabbana. Модні дизайнери, на відміну від короткозорих моделей рекрутерів, навпаки, високо цінували класику краси дачника. Не дивно, один з головних музеїв цього дуету тривалий час вважається Моніка Дзеллучі.

Після цієї успішної кампанії замовлення заливають в Балті, як карукопія. Модель почала регулярно з'являтися на сторінках Vogue, Harper's Bazaar, Marie Claire, Cosmopolitan, Jalouse, Velvet, W.

Паралельно з модним зніманням, Bianca перемагає кататися на показах моди Роберто Каваллі, D&G, Valentino, Paco Rabanne, Christian Dior, Armani Jeans, Donna Karan, Guerlain, Missoni, La Perla, Rolex, Revlon, Guess, Anna Molinari і багато іншого. І якщо перед Бінккою не мріяли про такі контракти, зараз сама відпізнавана модель стала «розрахункова картка» багатьох відомих брендів.

У 2005 році Балті став одним з «підборів» на виставці Victoria's Secret, а потім взяв участь у фотосесії за каталогом. Як ви знаєте, щоб демонструвати нижню білизну, потрібно формувати, які на початку кар’єри Бянчі теж вважалися занадто «типовим». Безсумнівні кастингові директори, які пропустили реальний дорогоцінний камінь модельного бізнесу, тепер перекусили свої ліктя. Але було занадто пізно.

У той же 2005, крім презентації «Ангел», Балті взяв участь у виставках Gianfranco Ferre, Marc Jacobs, Prada, Alexander McQueen, John Galliano, Karl Lagerfeld, Givenchy, Hermes, Gucci, Valentino, Оскар де ла Renta, Ralph Lauren, Christian Dior, Carolina Herrera, Bvlgari, Chanel, Versace і багато інших. Можливо, буде легше перерахувати такі модні будинки, в яких рекламні кампанії наш герой не брав участі.

Не перериваючи свою кар'єру, Б'янка також побудувала своє особисте життя. У 2007 році модель подарувала дочку Матільди від її коханця Крістіана Люкіді, швидко повернула її форму і повернулася до подіуму. Сама Бянка пояснює секрет її розкішного фігури з хорошою генетикою:

Я тільки один раз пішов на дієту після пологів моєї дочки Matilda. Що було 4 роки тому. Щодня їсти в японському ресторані. Я щасливий, щоб їсти стільки, скільки я хочу, не набравши вагу. І я люблю їсти!
516968

р.

р.

Bianca Balti - це щаслива жінка, яка не жирна

На догляді за шкірою я завжди прилипаю до правила видалення макіяжу перед сном. Дуже важливо. Я також застосовую інтенсивний зволожувач двічі на день і захистив шкіру від сонця. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Моя голова є шампунь і бальзам Brilliant брюнетка від John Frieda.

Спорт також не на користь моделі:

Я не люблю спорт. Крім того, є не достатньо фітнесу: зйомки, подорожі, покази мод, і я все одно мати, я платжу багато уваги до моєї дочки. Єдине, що я можу дозволити собі це домашні заняття йоги, які хороші, тому що вони зміцнюють м'язи і розслаблюють розум.

У 2008 році Балті спробував себе в новій ролі. Модель була запрошена до зйомок фільму Abel Ferrar – Go Go Go Tales (на ній грали танцюрист шоу). Можливо, це перший акторський досвід, який допомогло їй стати обличчям бренду St. John, наша героїна замінила Саму Анжеліну Джолі в цьому почесному пості.

Крім того, компанія Bianca була запрошена для представлення бренду Cesare Paciotti на міжнародному рівні.

У 2010 році Карл Лагерфельд запросив італійського дива до фільму 2011 Піреллі календар. Дизайнер моди виступив фотографом і створив альбом «Міфологія», що складається з 36 пострілів. Знаменитості, в тому числі Bianca Balti, намагалися на чуттєвих образах стародавніх делікатесів.
р.

Кар’єра нашої героїні розвивається більш і успішно щороку. Сьогодні Bianca Balti об'єднується з Mariacarla Boscono і Efa Riccobono знаходиться в "трид" найвищих платних моделей Італії. Високий статус вимагає Bianca завжди виглядати бездоганно і вишукано:

Я люблю носити складні наряди. І я ніколи не зловживаю макіяж і волосся, тільки підкреслити свою природну красу, підкреслюючи очі або губи.

Але іноді Балті може бути бульбою. Вона подарувала своєму хлопцеві незвичайний подарунок - татуювання у вигляді кота.

Я зробив це, коли я зустрів мій хлопець, оскільки він має рок-групу, що називається Cats і він має татуювання на животі. Не будучи вентилятором, я отримав цю татуювання, тому що я люблю котів. І я думаю, що я кішка теж, як вони дуже захоплюючі. Якщо вони хочуть, вони можуть бути солодкими і солодкими, але іноді вони просто хочуть бути самотніми. Я теж. Іноді я хочу бути самостійно, а потім я можу бути солодким і солодким.
Навіть з дуже зайнятим графіком, модель вдається зробити благодійну роботу:

Так, я представляю міжнародну організацію захисту дітей по всьому світу SOS VILLAGG1 DEI BAMBINI. Я особливо бере участь у роботі в Італії. Ми будуємо спеціальні поселення для дітей, які мають проблеми в сім'ї. А там вони можуть привести до нормального життя, залишаючись на зв'язку з близькими та друзями, адже це так важливо для дітей. Я дуже стурбований захистом дітей, а також емансипацією жінок. Саме тому я завжди підтримує SMILE AGAIN, організацію на основі італійського міста Удин, що надає допомогу жінкам потерпілим насильства, в тому числі для домашнього насильства. Я також працює з медичною командою, яка виконує операцію на поранених жінок в Пакистані.

Одяг воліє зручність. Одягає H&M футболки, джинси Zara і сукні Topshop. Смуги, взуття та білизна від Chanel, Dior і Balenciaga. Вечірні сукні - Salvatore Ferragamo. Мій улюблений напій мінеральної води. Не залиште будинок без бальзаму губ і сигарет.

Модель цінує природну красу. Ніколи не зловживати макіяж і волосся.

Висота - 176 см, вага - 52 кг.

Р

176748

р.