1527
Металообробка – 2014, або казка реальних роботів
Поки в Artplay продовжується кулька роботів (до речі, є підставка MadRobots, ви можете піти, подивитися) в ексцентрі без зайвих насосів почалася і завершилася виставка Metalworking-2014, яка показала себе, цікаві роботи. Як ви можете визначити назву, це були переважно промислові машини для обробки металу. Вони не можуть спілкуватися з людьми, звичайно, і вони часто тільки роблять одну операцію. Як Вони роблять це!
Я апологізую заздалегідь за 800 кілограмів гіфіата до кіз. Це гонна гірше.
На жаль, через брак часу я тільки відвідав одну з 7 павільйонів, але було багато цікавих речей.
Ось яка машина для згинання дроту виглядає як з головки gif:
Ви можете зробити все, від джерел до паперових кліпів:
Або квіти:
Це те, що він схожий на іншу сторону, яка є шпиндом і дротовим кормом:
І сам дріт з цієї котушки незрівняний:
45
Процес роботи з якістю краще:
499 р.
Якщо ви хочете звучати і не прискорити, ви можете подивитися тут (на шляху, підписатися).
Ось ще одна аналогічна машина поруч, але більш спеціалізована - заточений під пружинами.
Дріт незрівняний (з тієї ж котушки):
І потрапляє в робочий простір:
480963.
Результатом роботи є пружини різних конфігурацій:
І ось координатно-вимірювальна машина.
Вона робить те, що вона проповіді з зонами, як це:
Різні деталі Вся хіми полягає в тому, що вона може вимірювати відхилення поверхні частини від норми до декількох мікрон.
р.
І вона також має програму управління, адаптовану для Windows 8!
Машина, яка вигинає гідравлічні рейки. Добре, не точно рейки, але не складе труднощів зігнути товщину поруч з профілем.
Він навіть відвертий робить враження - великий, майже висота людини, запахи олії і з квіткою на боці.
І це ж компанія, але для гнучких аркушів:
І ось електроерозивний дріт машина:
Р
Це зворотне зварювання. Провід латуні, що надходять звідси:
Що стосується частини в рідкому діелектриці (зазвичай з використанням дистильованої води):
Генератор створює високовольтний імпульс між дротом і частиною, в результаті чого з частини відривається невеликий шматочок. Цей метод може дуже точно обробляти будь-які метали без високої температури і насадок. Тільки досить повільно.
Однак метали можуть бути оброблені багатьма способами, наприклад, гідроабразивний гострий:
Ця машина ріже метал, підживлення під ультрависоким тиском (4,000 атмосфери) і швидкості струменя води з абразивним - дрібним гранатовим піском:
Виготовлений в заготовці будь-який комплексний контур:
Точність - 2,5 мкм, швидкість різання до 40 см в хвилину, при збільшенні товщини матеріалу, швидкість знижується.
Він важить 8 тонн, з'їдає 22 кВт від сітки.
Також можна зварити метали. Якщо ви вручну робимо цю лінью, ви можете взяти цю руку, поєднану з зварюванням і ротаційною платформою (низько):
р.
Вона може піднятися через цей отвір і варити щось всередині.
Я втратив відео, так що я опинив його з Dru4 схожими руками:
Також були різні верстати з ЧПУ. Я нічого не бачив, як це легендарне відео, але було багато інших, менш складних. Але схоже:
Цей апельсиновий фольг, незважаючи на великий обсяг і, звичайно, вага, перемістив так швидко, що я не міг зробити картину його належним чином.
Але контрольна панель я змогла фотографії:
Екран ближче:
Однак це було в режимі демонстрації (= переміщення швидко, без різання нічого). Але це lathe дійсно вирізати деталі:
Панель управління більш гламурний.
А на екрані можна побачити траєкторію голови:
Вартість такої машини близько 5 мільйонів рублів.
І виглядає ця машина як душ:
Бо він входить до складу:
Для полегшення різання і зменшення температури надрізу і частини при обробці змащування заливають на них щедрим струмом. Generous - тому, що він використовується, насос внизу збирає очищений мастило і живить його назад в насадки.
Ви також можете вирізати метал з лазером!
На жаль, процес ріжучих стріляти не виходив, було темним і деякими спалахами. Ось ваші всередині:
Той факт, що всі труби конвержуються на лазерній голові. Ось результати різання:
І тут:
р.
Я думаю, що це буде фігура, як це:
Не фанери, але латунь.
Панель управління є нормальним комп'ютером. Тільки клавіатура закривається металевою підкладкою (можливо нарізати на неї),
І закрито USB:
Також можна наклеювати метали.
Але тільки метали. З металевих матеріалів я знайшов тільки карбейн і диктофон (Я заготівля про алюмінієвий ноутбук). Мабе удачливий.
Поставимо титановий карбід в ньому.
Ми фокусуємо, ми зосереджуємо робочі місця:
Р
Налаштування параметрів лазера:
А один!
«Нарізані» напис. По суті, вони пішли на рівень письма. Два - і вирізати на інший напис:
Поставте його вниз.
Фокус:
Запуск:
Ми отримуємо цей напис (хоча злегка струганий, не дуже плавно поміщається)
р.
Білий напис, тому що алюміній сам без оксидної плівки дуже легкий. Який краще, промислові роботи або людоїдні роботи? Промисловість Людський І Я НЛО. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 454 осіб проголосували. 50 абсорбованих.
Джерело: habrahabr.ru/company/madrobots/blog/227081/
Я апологізую заздалегідь за 800 кілограмів гіфіата до кіз. Це гонна гірше.
На жаль, через брак часу я тільки відвідав одну з 7 павільйонів, але було багато цікавих речей.
Ось яка машина для згинання дроту виглядає як з головки gif:
Ви можете зробити все, від джерел до паперових кліпів:
Або квіти:
Це те, що він схожий на іншу сторону, яка є шпиндом і дротовим кормом:
І сам дріт з цієї котушки незрівняний:
45
Процес роботи з якістю краще:
499 р.
Якщо ви хочете звучати і не прискорити, ви можете подивитися тут (на шляху, підписатися).
Ось ще одна аналогічна машина поруч, але більш спеціалізована - заточений під пружинами.
Дріт незрівняний (з тієї ж котушки):
І потрапляє в робочий простір:
480963.
Результатом роботи є пружини різних конфігурацій:
І ось координатно-вимірювальна машина.
Вона робить те, що вона проповіді з зонами, як це:
Різні деталі Вся хіми полягає в тому, що вона може вимірювати відхилення поверхні частини від норми до декількох мікрон.
р.
І вона також має програму управління, адаптовану для Windows 8!
Машина, яка вигинає гідравлічні рейки. Добре, не точно рейки, але не складе труднощів зігнути товщину поруч з профілем.
Він навіть відвертий робить враження - великий, майже висота людини, запахи олії і з квіткою на боці.
І це ж компанія, але для гнучких аркушів:
І ось електроерозивний дріт машина:
Р
Це зворотне зварювання. Провід латуні, що надходять звідси:
Що стосується частини в рідкому діелектриці (зазвичай з використанням дистильованої води):
Генератор створює високовольтний імпульс між дротом і частиною, в результаті чого з частини відривається невеликий шматочок. Цей метод може дуже точно обробляти будь-які метали без високої температури і насадок. Тільки досить повільно.
Однак метали можуть бути оброблені багатьма способами, наприклад, гідроабразивний гострий:
Ця машина ріже метал, підживлення під ультрависоким тиском (4,000 атмосфери) і швидкості струменя води з абразивним - дрібним гранатовим піском:
Виготовлений в заготовці будь-який комплексний контур:
Точність - 2,5 мкм, швидкість різання до 40 см в хвилину, при збільшенні товщини матеріалу, швидкість знижується.
Він важить 8 тонн, з'їдає 22 кВт від сітки.
Також можна зварити метали. Якщо ви вручну робимо цю лінью, ви можете взяти цю руку, поєднану з зварюванням і ротаційною платформою (низько):
р.
Вона може піднятися через цей отвір і варити щось всередині.
Я втратив відео, так що я опинив його з Dru4 схожими руками:
Також були різні верстати з ЧПУ. Я нічого не бачив, як це легендарне відео, але було багато інших, менш складних. Але схоже:
Цей апельсиновий фольг, незважаючи на великий обсяг і, звичайно, вага, перемістив так швидко, що я не міг зробити картину його належним чином.
Але контрольна панель я змогла фотографії:
Екран ближче:
Однак це було в режимі демонстрації (= переміщення швидко, без різання нічого). Але це lathe дійсно вирізати деталі:
Панель управління більш гламурний.
А на екрані можна побачити траєкторію голови:
Вартість такої машини близько 5 мільйонів рублів.
І виглядає ця машина як душ:
Бо він входить до складу:
Для полегшення різання і зменшення температури надрізу і частини при обробці змащування заливають на них щедрим струмом. Generous - тому, що він використовується, насос внизу збирає очищений мастило і живить його назад в насадки.
Ви також можете вирізати метал з лазером!
На жаль, процес ріжучих стріляти не виходив, було темним і деякими спалахами. Ось ваші всередині:
Той факт, що всі труби конвержуються на лазерній голові. Ось результати різання:
І тут:
р.
Я думаю, що це буде фігура, як це:
Не фанери, але латунь.
Панель управління є нормальним комп'ютером. Тільки клавіатура закривається металевою підкладкою (можливо нарізати на неї),
І закрито USB:
Також можна наклеювати метали.
Але тільки метали. З металевих матеріалів я знайшов тільки карбейн і диктофон (Я заготівля про алюмінієвий ноутбук). Мабе удачливий.
Поставимо титановий карбід в ньому.
Ми фокусуємо, ми зосереджуємо робочі місця:
Р
Налаштування параметрів лазера:
А один!
«Нарізані» напис. По суті, вони пішли на рівень письма. Два - і вирізати на інший напис:
Поставте його вниз.
Фокус:
Запуск:
Ми отримуємо цей напис (хоча злегка струганий, не дуже плавно поміщається)
р.
Білий напис, тому що алюміній сам без оксидної плівки дуже легкий. Який краще, промислові роботи або людоїдні роботи? Промисловість Людський І Я НЛО. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 454 осіб проголосували. 50 абсорбованих.
Джерело: habrahabr.ru/company/madrobots/blog/227081/