ЄДРПОУ

Як стандарт, президенти незадоволені люди. Вони можуть зробити так мало і дуже багато.

І. Етикет

1,1 км Я не збираюсь на церемонію або носити костюм. Я зроблю лише дружніх відвідувачів, які привітні. Погляд з цуцецькими політологами!

2,2 км Заборонені державні зустрічі взяли участь понад п’ять осіб. Консент – продукт не більше трьох сторін.

3. У Я посміхався багато. Посмішка президента - посмішка країни, і з тьмяним шахтою, можна стояти на похороні.

4. У Перемістити проживання з міста. Президент повинен жити, де він працює, не створювати джеми трафіку з його супутньими рухами.

5. Умань Я б побудував телестудію в підвалі на щотижневі шоу. Якщо президент може говорити, він повинен сказати кілька слів в день.

6. Жнівень Я в квадратах. Свобода - життя на скверах, щурів в офісах.

ІІ. Інформація:

7. Про нас Я познайомлюсь з дивними людьми щодня. Правда любить безкоштовно.

8. У Виконання посадових осіб для забезпечення інформації. Допомагає жертв.

ІІІ. Організація повноважень:

9. Навігація Він вогневий місяць. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

10. Підготовлені посадові особи трьох кроків до рейтингу. Вибух персоналу знизився знизу.

11. Він вогневих некомерційних посадових осіб та некомерційних міністерств. Це бізнес, дитина.

12. Митрополита є заводом досвіду, не машиною обмежень. Гроші і заборони не варто нічого в собі.

13.00 р. Знайдено: Міністерство зв'язку (зв'язок, мобільний зв'язок, здатність людей поговорити один з одним) Міністерство любові (податкування, сім'я) Міністерство Екстремальної (повернення, подорожі, розваги) Міністерство охорони здоров'я (затишне, побутове життя) Міністерство охорони праці (боротьба безсоння і складність) Чому державні гроші, але не люблять?

ІV. Ресурси людини країни:

14. Створення секретного сервісу для пошуку талантів та самореалізації. Зробіть його більш потужними, ніж вогнегасники. Це не просто злочинці, які потрібно знайти.

15.00 р. Створення інституту розвитку емоцій. Ви не будете задоволені сухими знаннями!

16.00 р. Нагородження миру. Не за вбивство, але для життя.

17.00 р. Реформація освіти. Діти – свобода, творчість та незалежність! Не повинно бути 12 (10) класи, повинні бути 12 (10) творчих проектів, кожен з яких вимагає певних навичок і знань від дитини. І головний проект – сама дитина, його блаженність і індивідуальність. Неважко сказати, що дитина обирає творчі проекти з ініціативи.

В. Країна:

18 років Я замовляє дизайн форм для держави від студії Артемія Лебедєва від дизайнерів Apple.
Країна повинна бути красивою і стильною.

19.00 р. Я хочу допомогти людям. Це створить установу для виконання бажань. Чому люди беруть участь у справах країни тільки під час революції? Чи варто чекати революції, і за скільки часу? Потужність держави у людей. Політично активні громадяни – запорука процвітання держави.

20. Країна повинна мріяти про зміну світу, інакше це погана країна. Громадянство є приналежністю до місії, якщо іноземець приймає цю місію, він може і має бути надана громадянство, навіть якщо десятий. Президентом є керівництво та супроводження місії країни, а не посадовою особою, яка бажала якомога швидше.

Олексій Мас (mas@mail.ua) 18 Червня 2004

Якщо ви хочете об'єднати, додати або уточнити - напишіть поштою, я буду щасливий відповісти.