1941
Eva Longoria в рекламних оголошеннях Sheba
Актриса Eva Longoria нещодавно завершила роботу в знаменитому проекті «Десператні будинки». До тих пір, поки зірка довга була обличчям рекламної кампанії L’Oreal. Відкрито нові проекти.
Одним з останніх незвичайних творів акторки був зйомки в рекламі для відомого бренду кішки. Рекламна кампанія ведеться під слоганом «Подаруй свою пристрасть» і включає в себе відео, фотосет і створення сторінки на соціальній мережі Facebook. В кінці травня мережа вже зможе побачити відео за участю Єви. Інші компоненти акції з'являться трохи пізніше. Згідно з сюжетом, характер Лонгорії повертається додому після нормального дня роботи і починає танцювати. Але чужі очі переглядають її. Виявляється, що це її вихованець - шикарний сріблястий кішка.
Тепер розглянемо фотографії красивої жінки в компанії красива кішка.
499 р.
Eva Longoria starred in реклама для бренда Sheba, вишукана їжа для супер-преміумних котів. Журнал «Етодай» зустрілася з нею в Лондоні, щоб обговорити пухнастих домашніх тварин, а розмова закінчилася обговоренням політики.
Скажіть про партнерство з Шеба?
Я запрошував взяти участь у акції «Подаруй свою пристрасть». Я дуже пристрасний і люблю котів.
У вас є кот?
Я мав багато котів, як дитина. Ми проживали на ранчо, і ми... Повинен бути 19 котів. Моя сестра постійно приносила в нові промені кошені, і мама відразу ж кинулася до лікування. Ось як вони залишаються. Я не маю ніяких домашніх тварин прямо зараз. Я дуже часто їздию, працюю дуже далеко від дому, тому я не зможу приділити достатню увагу коту.
Але вам подобається?
Я думаю, що ми маємо багато спільного - вони незалежні, міцні, витончені, таємничі. Я шукаю кішки!
Чи є це те, чому вони в комерційній сфері? Чи існує різниця між фільмуванням в комерційному та кінофільмі в серіалі телевізора?
Так! І зйомки цієї рекламної кампанії був щось особливе для мене, адже все тут здавалося б придумати спеціально для мене. Я люблю танцювати і часто робити це в домашніх умовах, і майже стільки ж у відео. І я дуже люблю котів. Робота на відео була приємно.
Чи була нагода падати відчайдушні господині? Ви пропустили шоу?
О, неправильне слово! Я дуже люблю мій характер з серії. Ми відіграли останній сезон і завершили серію. У нас є велика команда, яка я пропустиме дуже багато. Ми співпрацюємо протягом восьми років.
Чи є ваш персонаж в Housewives, щоб ви нічого?
Gabriella безкоштовно в своїх діях і думках, легко говорить про те, що вона думає. Я завжди був щасливим.
Ви випустили свій власний парфум, ви пишете кулінарну книгу. Ви хочете зробити щось ще?
Так багато речей, які я зацікавлений у виконанні. Незабаром я збираюся зробити кілька фільмів, які чекали мене. Також будуть проекти, в яких я буду виступати директором та продюсером. Це короткі фільми. Ви не вірите, але я люблю за лаштунками.
Чи не хочете виїхати в політику?
Я працюю. Один з моїх основ допомагає родинам з онкологічними захворюваннями. Ще один Фонд Eva Longoria, який допомагає жінкам отримувати освіту в бізнесі і почати бізнес. У політиці я підтримую Барак Обама. Я справді поважаю чоловіка. Він зараз готується до нового президентського виборів, і це важливо для мене, щоб підтримати його, оскільки він зробив так багато для жінок і гіпаніки. Я працюю з двома соціальними групами. Це харизматичний і сильний чоловік, природний лідер! Він знає, як вести переговори з поляризованими різними людьми. Це людина, яка приносить речі до кінця. Ця якість дуже важлива для мене.
Настінний з коробки: DARPA помістила замовлення на самостійну перешкоду
Eva Longoria, Нова колекція Bebe Sport