594
Кпецт наКСНУМКС
Добрий день!
Я з Ставрополя і пішов до дачі в цей ранок для полуниці.
Дорога в дачу переходить в минуле озеро Кравцово, дуже цікаве місце з плаваючим острівем посередині, але це тема для окремого посту, якийсь інший час.
Між дорогою та озером є пара величезних кам’яних блоків, які популярні названі «холодами». Один з них став місцем пам'яті російського солдата.
16 зображень.
Я збираю дорогу з гравієм. Не було нічого вже минулого року.
Детальніше
Фото на телефоні, не дуже якісне фото
На відстані можна побачити озеро.
Підхід скеля
У скелі захопили отвір і кладуть металеві сходи
На вершині є православний символ.
На хресті є меморіальна дошка з написом: «Перехрест зведений в пам'ять мартирної експлуатації Євгена Родіонова»
Євген Родіонов загинув в полоні 23 травня 1996 року. Руслан Хайхороєв зізнався в вбивстві. У присутності представника ОБСЄ він сказав: «У нього був вибір, щоб залишитися живим. Він міг змінити свою віру, але він не хоче відкликати його хрест. Він намагався запустити ... 23 травня після 100 днів неволі та жорстокого тортури Євген Родіонов та його колеги попросили видалити свій хрест і перетворити в Іслам. Євген Родіонов відмовив у видаленні хреста, для якого він був підроблений.
У рок іконі та молитві
Я не знаю, чому вони кладуть гроші тут, але я залишила сигарету самостійно.
Скеля
На скелі виросло невелике захоплення злаків
І висаджував гору.
Я вже вниз.
Це пам'ятник російському солдату.
Я не знаю, коли він показав.
Я не знаю, хто мав руку у створенні.
Але хочу сказати одне:
Невисока цибуля до тебе, брати!
Для пам'яті
На честь,
І для чого ви зробили.
Війна пам'яті нашого російського героя, воїна Євгена.
Дуже дякую.
Я з Ставрополя і пішов до дачі в цей ранок для полуниці.
Дорога в дачу переходить в минуле озеро Кравцово, дуже цікаве місце з плаваючим острівем посередині, але це тема для окремого посту, якийсь інший час.
Між дорогою та озером є пара величезних кам’яних блоків, які популярні названі «холодами». Один з них став місцем пам'яті російського солдата.
16 зображень.
Я збираю дорогу з гравієм. Не було нічого вже минулого року.
Детальніше
Фото на телефоні, не дуже якісне фото
На відстані можна побачити озеро.
Підхід скеля
У скелі захопили отвір і кладуть металеві сходи
На вершині є православний символ.
На хресті є меморіальна дошка з написом: «Перехрест зведений в пам'ять мартирної експлуатації Євгена Родіонова»
Євген Родіонов загинув в полоні 23 травня 1996 року. Руслан Хайхороєв зізнався в вбивстві. У присутності представника ОБСЄ він сказав: «У нього був вибір, щоб залишитися живим. Він міг змінити свою віру, але він не хоче відкликати його хрест. Він намагався запустити ... 23 травня після 100 днів неволі та жорстокого тортури Євген Родіонов та його колеги попросили видалити свій хрест і перетворити в Іслам. Євген Родіонов відмовив у видаленні хреста, для якого він був підроблений.
У рок іконі та молитві
Я не знаю, чому вони кладуть гроші тут, але я залишила сигарету самостійно.
Скеля
На скелі виросло невелике захоплення злаків
І висаджував гору.
Я вже вниз.
Це пам'ятник російському солдату.
Я не знаю, коли він показав.
Я не знаю, хто мав руку у створенні.
Але хочу сказати одне:
Невисока цибуля до тебе, брати!
Для пам'яті
На честь,
І для чого ви зробили.
Війна пам'яті нашого російського героя, воїна Євгена.
Дуже дякую.