Мініатюра Joti Амгія

Зустрічайте рекордний тримач з Індії у світі карликів. Дівчина названа Joti Amgi вже виповнила 14 років, але її висота досягає лише 58 см, а її вага не перевищує 5 кг!
Немає одного на будь-який континент знайшов все менше.
Найдивовижніше, повідомляє London Daily Mail, полягає в тому, що дюймовий ніколи не виросте - він має стан, який називається ахондроплазією, або вродженою активністю при зростанні кінцівок.
З звичайного столового начиння для Джоті занадто великий, батьки мають для своїх мініатюрних пластин, чашок, ложок-форків, як з дитячого точного набору. Вони є невеликими і адаптованими тільки для своїх ювелірних виробів і одягу. Так, і ребер на дитину доречно - іграшка за стандартами нормальних людей.

Незважаючи на свою відчуттість, дівчина, як і всі інші, йде в школу в місті Нагпур в центральній Індії. Для неї з'явилася особлива міні-частина і міні-чайник, але однокласники лікують її і грають з нею як з звичайною нормальною дівчиною, не намагаючись її дискримінувати або запікати. Разом вони слухають DVD, разом демонструють перед дзеркалом, намагаючись модних новинок.
Що таке дискримінація? "Я дуже гордий, щоб бути настільки малими, - Joti admits. Я люблю, що я дуже багато уваги. Я абсолютно не боїться - Я, як і всі інші, мрії, їсти без почуття будь-якої різниці з іншими.
По суті, Джоті обробляється як знаменитість в її місті. Крім того, деякі, як правило, ідолізовуються «дрібними».

р.

У творчих планах підлітка – випуск аудіодиска разом з популярною індійською поп-пою співакою Mick Singh.
Її mum Ranjana Amgi, 45, каже, що вона була непристойною умовою малюка до тих пір, поки Joti був п'яти. Незважаючи на свою карликову висоту, вона дуже розумна, і ми її обожнюємо, допускає її маму.
До Боллівуд, центр індійської кіноіндустрії в Мумбаї, Бомбаї, і стала знаменитою акторкою.

-img7---

-img8---

Вона також мріє про подорожі за кордоном в Лондон і Америку.
Папа Джоті (Paa Joti) є щасливим і повним щастям. Дочка заповнює його гордістю, каже він. Поважні люди приїжджають до неї і благословляють її, пропонують молитви щастя і довгого життя.

-img9---

-img10----