1026
Нью-Йорк Бутово
Фото і текст: Олександр Бєленьки
Нью-Йорк добре дивитися в кіно, в житті це божевільний бублінг потік, Браунський рух, mess. Про те ж, як і в Москві. Попри те, що вони повністю, абсолютно різні.
Також є парковка, на тротуарах і в двох рядах.
Половина автомобілів тут зламаються.
А боже на вулицях. Український пальник
Тут кожен не має часу вирішувати свої проблеми, простіше повісити шматок паперу, який ви знаєте про них.
1990Р. 2199Р.
Єдине, що сталося в Нью-Йоркі в два роки було зеленим таксі. І це не тому, що жовті хворі, і нам потрібно змінити обличчя міста. Це остання річ Майкл Блумберг зробив як мер. Виявляється, що знамениті жовті кабіни йдуть тільки на острові Манхеттен і не виходять за межі його меж. Теоретично, вони можуть, але це буде коштувати вам так багато, що він дешевше не їхати в будь-яку точку світу. А поза Манхеттеном, ви не змогли ловити таксі. Зелений привід по всьому місту, і в абсолютно різних тарифах.
Нью-Йорк не Америка, і Москва не Росія. Але він залишився в місті на додатковий день і пішов на прогулянку.
р.
Комунальний сад в Нижній Манхеттені. Будь-який може прийти, отримати вільний шматок землі і виростити моркву. Або помідори.
Я вирішив піти в Острів Норн. Здавалося б, що в розвиненій країні в 21-му столітті, в найбільшому місті світу, потрібно піти в острів на кораблі. Чому не може бути тунель, міст, після всього? Є автомобільний міст, навіть два. Але вони з'єднують землю в Бруклін або навіть сусідній стан Нью-Джерсі, і пором веде безпосередньо до Манхеттену. У 1923 р. розпочалась будівництво тунелю. Після чого було припинено будівництво. Тепер вона закинулася.
В цілому, влада Нью-Йорка вважають, що пором для перевезення пасажирів є найбільш вигідним, і це працює в цей день. Дві години. Безкоштовно!
Якщо ви уявите, що в нашому місті хтось будуватиме безкоштовну лінію метро з деяких балаших, то до сотні тисяч людей звідти не прийшли до вже забитого центру щодня на машині! Так, це хороший детерент, тому що мости в Нью-Йорку оплачується!
У Дністровському острові поромі здавалося мені, як іржі, що ніхто не використовував. Ви бачили натовп до. Ось пором. Великий, серйозний, океанічний. У Канарських островах менше!
Коли потік людей надходить, можна відразу побачити, хто подорожує цим транспортом щодня, і хто є туристичним і гостьовим містом. Місцеві жителі сидять всередині і читають газету, відвідувачі відразу ж заходять на відкритий майданчик.
Фермерський термінал. Цікаво, що дерево на стовпі ще використовується тут. Чому? Так залізний корабель не подряпин в зіткненні? Є гумові шини, і американці, ймовірно, знають це. Ні, немає причин для такого недовгового матеріалу у вологих умовах. Повинен бути чимось родом.
р.
Приморський пальник використовується для туристичних цілей, звідси кораблі йдуть до Статуту Ліберти.
Р
Водний таксі є фактично іншим розважальним катером. Він бере туристів на однакову статую, а також навколо Манхеттена, зволожуючи на різних ділянках. Це смішна річ, враховуючи, що ви можете бачити місто з води, і квиток на весь день з необмеженою кількістю витрат на поїздки $ 30.
Сидіння всередині порома не цікава, нехай він удар зовні. Це другий раз в Нью-Йорку, і це поганий успіх знову!
Ми пливемо острів з Статутом, на поважній відстані. Звісно, вони не взяли грошей на перегляд, тому чому б вони купували? Насправді, на поромі, швидше за все, має великий осад, і це просто не може пройти так близько до острова. Ми приймемося до статуї на шляху назад.
Ми навіть коротко вводимо води сусіднього стану, Нью-Джерсі. Насправді, звичайно, все це об'єднано з Нью-Йорком давно.
Проходячи величезні вантажні кораблі, як це було, ви пам'ятаєте, що Нью-Йорк не тільки понт і фінансовий центр, не тільки блиск вогнів і хмарочосів. Це величезний океан порт.
676333
Старий маяк.
щільна туман вже помітна до землі: час поїздки становить всього двадцять хвилин, і тепер ви можете побачити вулиці Норського острова.
Площа острова починається з гірськолижного парку «Гігацький». Це не безкоштовно, але це близько п'яти доларів на добу, який є поштовхом до цього міста. Сам міст самостійні витрати 13. Середня ціна парковки в Манхеттені становить $25 на добу.
Є кілька старих будинків, але якщо ви подорожуєте багато в США – це вже нудно.
4545 доб. 36
Автостанція. На острові є маршрути. Що, хоча, вважається найбільш поширеною площею Нью-Йорка, тричі розмір Манхеттену!
Але автобус не цікавий. Ще одна річ - метро! Тут він сам, не підключений до міського рядка. Офіціантно це не навіть метро, але «рейлінгвіс», хоча автомобілі точно однакові, а станції більше люблять наші передмістя, де поїзди йдуть.
617899 р.
Я почув багато, але я просто спробував його на практиці. Між машинами в Нью-Йоркському метро можна легко перехрестити. Здавалося б, що це «дихати» вже не існує в нових автомобілях, але тут на острові Норн, старі поїзди з восьмидесят і дев'ятсот.
Не було багато часу для всього, день був хмарним і дощовим. Розширюючи весь острів громадським транспортом довге і незручне. Я показав на карті острова залізничного вокзалу Старого міста: це повинно бути цікаво! Сама станція схожа на якусь платформу «Тести Ілліча» в передмісті.
Виїжджаючи за межі (звідси тут немає, які додають схожості з залізничною станцією в такій диференції, що там не існує навіть кроликів), я втрачила в знак «Доступ до історичного Старого Міста!». Перші європейські люди оселилися тут в 1661 році.
«Дякую вам за крадіжку квітів! Ми намагаємось зробити це краще. Ви поступаєтесь! А до речі, поки ви прочитали це, ви були захоплені прихованою камерою!
Це околиця. Крим не любить гетто. Це просто дуже далеко від центру. Але добре виглядає. Алеово, що вважається найстрашнішим районом, насправді абсолютно гідним, тільки розташувався занадто далеко.
р.
Але мій розчарування був великий. У Старому місті, в історичному старому місті нічого не було. Всі Всі Ніщо. Я взяв час, щоб отримати тут на поромі і метро, і тут є звичайна Америка. Так як 49 інших штатів від великих міст.
Я, ймовірно, збираюся розповісти історію Острів Норн, або там немає ніде, щоб поставити його. Тим не менш, історія коротка. Чому на острові немає одного, чому він не побудований з хмарочосами? І в цілому, якщо одночасно бізнес-центр був розташований тут, а не на сусідньому острові тричі менше, можливо, Нью-Йорк стане абсолютно різним містом. Це просто поганий полум'я. Після того, як час, за сто років, тут мешкали переселенці з Італії, збираючи сміття по всій місту і перетягуючи його тут. Неаполітани, я думаю. І ще не захворювалися, і вони просто відштовхували свої будинки. Звісно, вони були сплачені кошти для видалення сміття. Вони проживали поруч, тому що вона була безкоштовною, і хороша половина острова Норн була просто відвалом. Тепер це більше не так, але ніхто не хоче жити в колишньому пельмені, понти в Нью-Йорку мають свою вагу.
Але район був до сходження нових іммігрантів, вони вже відкрили свої храми в будівлях колишніх банків.
Р
Недовго, після ходьба через «старе місто» протягом двадцяти хвилин, я досягла станції, з твердим наміром дістатися сюди. Але це не було! Поїзд чекає ще півгодини!
Очевидно, що місцеві жителі використовують залізницю тільки для отримання на пором, а автобуси або особисті автомобілі використовуються для внутрішніх комунікацій. Але поїзди збираються «до центру» синхронізуються з поромом. Поїзд прибуває, ви йдете в станцію, ви очікуєте десяти хвилин і ви доставляєте судно.
Ми чекаємо одного натовпу, щоб вийти. Змішувати з іншим. Тут знову на поромі.
Цей човен менший, немає відкритих колод.
479798
Рейс повернення ідеально підходить для зйомки балету Manhattan Але погода повністю недбала.
Але раптом хмари розсіюють і з'являються перші промені сонця в два дні.
р.
Статут Ліберти значно помітний. І ближче.
Чи хочу я стати в Нью-Йорку? Важко. Але якщо я зроблю, то це буде.
р.
У мене є один сон, хоча. Я сказав, що мої друзі, але я ніколи не писав його. Щоб дістатися з Європи до Нью-Йорка до регулярного польоту на океан. Від Le Havre або Лондона через Атлантику. Не на круїзному кораблі, але на пасажирському океанському автобусі. Але все в минулому. Люди не віддають блакитні стрічки, люди просто припинили подорож на воді. Це як Конкорде, що ніколи не знімається. Неприпустимо? Добре, це мрія.
Джерело: infolol.net