Зображення кавказький вівчарка

Шукаючи триповерхову особняку, він вирішив, що такий будинок необхідний собаку відповідного розміру. Друзі порадували кавказький вівчар. Він наказав. Я побудував величезну коробку заздалегідь, тому вона була десь, щоб повернути. Мапа Я трохи за розміром трохи не шкода дошки. До нього приніс тільки маленька собака. Вони сказали, що краще взяти Кавказ як цуценя. Він виглядав як вівчарка, але через кілька місяців і він ніколи не виріс. Залишався розмір дашунду. Він любив кабіну. Подається правильно, так як він відчуває, що позиція у нього, як кажуть, виростити. Якщо ви не зупинилися, діліґентно барки у відкритому доступі з синором. Але приниження прізвика «Атузік» все ж застрягає до нього. Щоб замінити собаку, і після наступного випадку не існує.
Одного разу власник розслабився в безпечну зону і не закривав воріт ввечері. І в вайн - байкери були намальовані. Через косу, або що, поставте бар'єр, зробивши свій шлях, все в грязі. Ми проходимо в ворота, якби ми були домашніми. Нехай вони думали про миття, або просять щось начебто, з кріпленнями в руках, залишилися невідомо. У зв'язку з тим, що з коробки була потужна гаунтка. У байкерах шуок і поглянути на коробку. Побачивши її розмір, вона мала принаймні собака Баскервіль. Тузік сам не покаже себе з рудентно.
Власник вийшов з гармати. Він пішов з собаки: «Так, сідайте ще!» Собака, яка була вперше називалася так поважно, подрібнена з дивовижним. Але продовжив вирощувати так глухим, як Харлі в відкритті.
«Гуї, один раз прийшов, брат прийшов». Говорячи з латуні, він не відданий на власній чорному джипі, розмір кабіни. Гості швидко приховали кріплення, проціджують, але не перенесли. Просто трохи туго. «Чому не скакати?»
Власник думливо подивився на них спочатку, потім на кривавій пнязі для ріжучих тушів і відповідав більш торкнувшись: «Такої глухості ми маємо». Собака не потребує ланцюжка. Ви хочете, щоб показати вам деякі задоволення? Я просто закрию ворота і зателефонуйте хлопцям. Толянь, Вовчик, приїжджайте тут! Аце, все це!
І сказав він: «Я на них, і в моїй голові тільки один думаний поворот – Тузік, мед, просто не злипає з коробки, тепер заради Бога!»
Вечері не хочуть виглядати на жарті. Одна з них просила за межі:
«Що таке собака?
«Каукас вівчарки!» - сказав він гордо. У байкері слухали роар і недбалого розуміння:
«Так, це тварина, не собака! Собачка, я думаю. Справжня Кавказька!
Що собака досвідчена, приховавши в своїй коробці і не бачить нічого навколо, краще не думати. Одна річ відома - що ніч Тузік від страху. Так, прямо в кабіні. Просто трохи!
Ти знаєш, герой пробачає багато.

--img2---

й

-img3---