Кров знаходиться на дорозі. (Про феакки і люди)

р.

понеділок-вівторок був у Москві.
Подорож був великим, я вирішив всі питання, я залишаю місто, поїхав в два години страшний Балашиха джем - виклик з Нижнього.
«Санджа, є дуже гарним чоловіком у великій біді. Четвертий негативний необхідний. Лоти. Не так багато. Тільки в Москві. На годиннику. Зайдіть, де ви хочете. Чи можна ви допомогти?
Ну, це право. Після того, як амбулатор прибув половину години. Перевантаження невеликого холодильника.
Щоразу 10 хвилин, я зателефоную вам щодня. Він пішов. Він кладе нові шини і не був дощ.
Москва - Нижній Новгород. 405 км. 1 час.
Володимирська область. село. 2 a.m. Довжина села становить 300 метрів. Ліхтарі з освітленням, чотирирівневою дорогою, туги. Швидкість приблизно 180 км/год. Глоу паличку, радар, шерен.
Уповільнення. Ггул більше, ніж це. Я поясню ситуацію до нього.
- Покажіть свою удачу.
Відкрийте стовбур, покажіть холодильник.
- Відкрито.
до Є кров.
- Я сказав відкрити його. Я не знаю, що у вас є.
Відкриття.
А потім це з відсоткам витягне ніж з кишені і відрізає одну з чотирьох контейнерів. Я не маю часу сказати нічого.
до Що ви робите? Ви руйнували препарат!
- Хм. Я, дійсно кров... Давайте в машині.
Я гарна нерва про те, що машина.
Там сидять капітан. Людина 35. Я поясню ситуацію йому. Довгий сором'язливий з точки зору пошкодженого контейнера і препарату.
- Зайдіть назовні.
До свого партнера:
- Чому ви це робили?
- Як дізнатися, що вони перевозяться?
капітан виходить до мене і каже,
до Попереду я покажу тебе. Просто бути обережними.
Перша кричить:
- Ви не можете пустити такий автомобіль, що йде з таким надлишком!
А потім щось відбулося, що я ніколи не очікував:
«Я завжди знаю, що ти був sss відсотків», він опустив старий чоловік на обличчі.
Ось що ноги засихають над головою. Він збив його в одному інсульті. Коли він впав, він навіть не переходить.
- Го, брат. І я шкодую про препарат, якщо ви можете. Якщо ви їдете в населені пункти, ввімкніть на надзвичайні ситуації, щоб ви не гальмували. Вже радіо. Просто бути обережними.
Зайдіть його. Дякую, капітан.
Я зробив його. Людина буде жити.
Дякую, капітан.
На жаль, я не маю часу, щоб попросити Ваше ім'я.

--img2---