550
Добрий, мій вірний друг.
20 грудня. Він сказав, що він прийде після роботи. Усвідомляючи, що на зиму з'явилася темна рано, довелося варити заздалегідь, в нооні я забрав два лопатки, байонет і сов, і пішли в ліс (Дивий в приватному будинку біля лісу). Заморожений грунт, важко копати, було важко копати кожні кілька сантиметрів на глибину, але необхідно копати могилу якомога більш глибоко, інакше тіло може стати ледь.
Коли я закінчив занурення могили, я повернувся до собаки, і весь день я стояв з ним до тих пір, поки не сталося. Він подарував мені свій перший постріл сну таблетки. Ми мовчазлися і дивилися собаку паличку. Тоді виконавець почав готувати другий постріл, з адреналіном. Це було лише в цих моментах, що я почав зрозуміти, що сталося, я зрозумів, що я ніколи не бачив Rex знову.
Він прийшов до мене, коли я був дитиною, і він жив з мене протягом 13 років, і він був вірним другом, і я зробив це до нього -- Я поставив його до сну. Лікар залишив мене самотньою з живим тілом собаки. Я ніколи не бачив, як це, зрозуміло, що він не спить, всі м'язи були розслаблені, деякі види світла зникли в очах, вони стали похмурими і порожніми. Я загорнув своє тіло в білому ковдрі, кладемо його в рульку, і взяв його до попередньо підготовленого могили.
Я був любим, але я не можу уявити, що смерть собаки буде так важко і нестерпним для мене. Я почав відлякати себе за те, що я зробив. У мене були думки, що я можу виправити це, що він може бути заліком.
Я повинен бути забутий про Rex, я отримав нову собаку, не вірно. 7 лютого купила німецьку вівчарську цуценю у віці 1 місяця. Він зараз близько 4 місяців і був викликаний Thunder.
Я хочу поділитися з вами. Я не думаю, що багато людей читали його до кінця, але якщо є, спасибі.
--img2---