А Ford Mustang перетворюється в елегантний диван!

І це не жарт! У продовження посту - справжня історія повороту популярного автомобіля в комфортний і оригінальний диван. Не знаю, звичайно, як він впише в інтер'єр майбутнього власника, але він точно може похвалитися незвичайними меблями в його приміщенні! Шукайте чудові трансформації!

308545

Все почалося з Ford Mustang Fastback 67th. Завдання було підходити до комплекту Eleanor, як в 2000-му фільмі Gone в 60 Seconds. Комплект кузова був придбаний власником цього автомобіля в штатах і виявився досить вигнутим, практично всі елементи не підходять. Перед тим як взяти машину на роботу, я вирішив подивитися в мережі фото, як саме цей комплект повинен стоятися. Ну і я прийшов на цю картину готового дивана.

Власник запропонував знижку на роботу, і отримав матрицю перед автомобілем. До речі, автомобіль і залізо було далеко від парних, тому матриця не була досить досконалою. Це те, що художники в цьому світі.

Процес створення дивана тривало 6 місяців, в основному за рахунок зайнятості співробітників, і тривало довго, якщо не для М'язової виставки, що проводиться з 5 по 8 червня на острові Elagin в Санкт-Петербурзі. Два тижні до початку ми вирішили прискорити і закінчити його.

329262

6617792

доб. 2

р.

р.

Р