Перший раз

Я мав стрибати з парашутом кілька тижнів тому.
Я не хотів би, але стрибок був переданий мені і щоб не пропустити хороший я вирішив стрибати.
Я знайшов їх дуже швидко, тому що я живу з собою. Так сталося, що день до стрибка, ми досить не робимо білого, поки не втратили свідомість і вранці в день стрибка не збивається, принаймні я. Я дуже не доглядати і не доглядати, принаймні,

В першу чергу вони заповнили анкети, підписали деякі статті, вони не схвалили пожертви, які я дала всі свої майно в аероклубі, в такому стані я визнаю все. Люди відразу ж сідають від мене, так як мій Амбра поширюється на кілька столів.
Інструктор був молодий дівчина, яка мала 750 стрибків. Вона розповіла про те, що все з таким похилістично кам'яним обличчям, що деякі стали ляканими.
Після її фрази: «Час парашутної осені становить 2 хвилини і 40 секунд, час осені без парашуту становить 30-35 секунд», хлопець опинився і мовчисто залишив офіс і ніхто не бачив його знову, вони сказали, що він перебігався як молодий лісовий бамп перед автомобілем. «Коли стрибати з літака, підігніть голову так, щоб не зіткнутися з перешкодою і втратити свідомість», - ще одна епічна фраза інструктора. Потім навчили, як скласти парашут, і ми пішли на поїзд на так званих тренажерах. Таким чином, ви розумієте тренажери підвішені вільними кінцями, які переходять в шланги рюкзаків, в які вкладається парашут.
Ми навчились довго і болісно перетворюватися, коли ми впав, і один хлопець перекручував свою руку під час навчання. До речі, він перекручував ногу, коли ми навчимося висаджувати і весело шліфувати будинок. Потім ми пішли піти по всій медичній експертизі, лікар, судивши за моїм станом, сказав, що якщо у мене була швидка серцебиття і низький артеріальний тиск, він не дасть мені стрибати. Все було нормально, що дивний, хоча тоді я не заспокоївся і був в ситі.
Ми направили нас, щоб їсти так, що там було щось для puke і poop. Скарб ще не був, ми розбили на 2 траси і вирішили стрибати в другому: Ми одягалися, люди почали дивувати, як вони вирішили зробити це? після того, як ми вийшли на площину і пролетіли... на 600 м, чохли були закріплені до кабелів – це момент, коли вона стала страшною і коли я почала сіяти.
У той же 600 м відкрився двері літака, а інструктор (прочитав величезний дядько) вийшов навпіл, щоб дихати повітря: «Ви наш герой», думав всіх! «Що не страшно,» «Я вмираю в хвилину», - думав я, напевно, спинектор кільцевий штучок до такого розміру, що в'язання голки не буде відповідати. Плетіння до 1000 інструкторів дав гойдалку, я стрибав другий і перед мною хлопець натискав на місце, так що ви знаєте, я пишу це зараз і я рубаю, я пам'ятаю, як це було і я дійсно рубав, я соромлюся. . «Діти на оригінальному!» вирушає інструктора і хлопець практично зливається з сидінням, хоча він був жирним, «Для на оригінальному !!!», хлопець, очевидно, хотів піднятися під сидінням, «Я сказав ногу на оригінальному !!!», хлопець повільно отримав інструктора, щоб зігнути його голову і без думки довго змащував його з літака ... все ковтнула і спокійно дивиться один на одного.
Я прибрав! після 3 секунд I squeezed мій cowardice в мій кулак: "Моя нога на оригінальному, мій голова зігнути вниз, PAAAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Першими словами були люди, які дали мені стрибок - Я хотів його вбити, а потім я назвав мій друг, тому що він був дуже страшний, щоб літати поодинці, потім запас був постріл від другу і з землі людина почала одягатися на мій друг, ми відправили його разом і попросили його заповнювати, відкривали і відкривали, чому я говорила, що ???? Я не маю часу, щоб зрозуміти, як швидко підійшов посадку, я дійсно занурився на якій швидкості я... Я ледве вдалося повернути обличчя, сколите з терором до землі, стрибав на одну ногу, а потім почав стрибати на нозі. "Львий!" перше, що я сказав. Я зняв парашути і перше, що я зробив після того, що виглядав у моїх штанах за відсутність відходів в них.
Це сухе! На дереві відчинили застібки і стрибали.
В той час як я збирав парашуту в моїй сумці, цей хлопець стояв і охопився в парашуті, дах пішов:) потім Зілок зібрав нас все, і ми пішли назад в шкільну будівлю, а потім додому. Я все ще дивитися відео про стрибки перших рук і я страшний, але це було прохолодно, я не відчуваю нічого подібного, і ви будете мати достатньо емоцій для дуже довго:

Кажани