Пранжер Вова і батько

Якщо білоруський президент Олександр Лукашенко переслідує російську фігуру, відома як полковник Вован за телефонний знак, він просить захист від російських спецслужб. Пранстер сказав мені, що.

«Я не вірю в ці загрози. Я не хочу, щоб отримати їжу. Я не приймаю його дуже серйозно. Якщо є серйозні натяки, то необхідно застосувати для захисту в російських спеціальних сервісах. Про це заявив журналістський розслідування.
Раніше телеканал LifeNews повідомив, що Президент Білорусі Олександр Лукашенко наказав знайти і покарати телефонний голоян, який його відігравав. У той же час глава держави зажадала, що він відправиться на корм. Лукашенко попередив свої підлеглі, що якщо це не сталося, глави КГБ та Адміністрація Президента підуть на поле. Відзначається, що об’єднана з головою держави з відвертувачем вже покарана.

Відомий як піонер Вован, відігравав президент Білорусі. Позування як сина Віктора Януковича, жартувальник попросив Лукашенко для політичного притулку для батька, а білоруський лідер погодився надати йому.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное