866
«Росії мають такі понтрифи, як якщо весь світ кидає їх щось» – мешканець Німеччини
Моя дочка повернулася з маленького відпочинку, що вона і її друг... Москва і Санкт-Петербург. Якщо питання було вирішене нещодавно, я ніколи не вирішив його (хоча це 27 років, спробуйте не). Все було заплановано в кінці минулого року. Все, що я мав зробити, був нервом і чекаючи мого повернення. У той же час дуже цікаво дізнатися про свої враження.
Перш за все, щоб не відірвати когось випадково, я передав ще раз щиру подяку усім, хто їх отримував, поїхавши, допомагали, сказали їм, охороняв і прокинувся. Все було чудово! Але я ніколи не починав цей квазі-репортаж, якщо він не мав глибокого підключення до поточного російсько-українського конфлікту. Парадокс? Я спробую пояснити.
На момент еміграції до Німеччини, дочка була 6-річна, понад 20 років вона стала 80% німецькою і тільки 20% ... Російська: хоча ми привітали з Харкова, Росія завжди була пріоритетом нашої родини. І її друг Аксель 100% німецький, розуміє тільки ас і Сталін російською мовою.
І тепер фрагменти (з великими зменшеннями) нашого діалогу.
- Як Москва?
до Насправді, ми любили Петра краще: більш красивий, ясніший, більш культурний, спокійний.
до Що не зрозуміло в Москві?
- Ось приклад. Бажаю, я зустрілася з питаннями про зміст російських умов.
Я не знаю, що це означає. Де ти читаєш?
до Зареєструватися З’ясуйте, що ми повинні зареєструватися або зареєструватися в Москві, але ніхто не попередив нам. Але головне, що ми заповнили цю анкету протягом двох годин разом з друзями Москви. Знаю, я іноземна фольга, але для них російська мова є рідною мовою, і ви все ще не розумієте ці дієслова і умови. Я хотів попросити в віконці - вони запропоновані на мене, вони кажуть, що я не можу подивитися на конверти, і є зразки всіх вікон приклеюються, так з'ясуйте його. Я почав проходити через вікно, я тримаю свою дистанцію перед стінгером, так як ми зазвичай робимо – Abstand stopen! – так перед мною одна тітка вичавлюється, потім інший, вони повісили один одному, і що робити... Тоді виявилося, що необхідно копію паспорта. Що таке? Як ніхто не пояснить, чи всі мовні або рояльні з небезпекою. Що я зробив до них...
- Ви теж захочете!
Я дивився, якщо я зрозумів причину. Навіть Axl потрапив в кут... Або квитки на човні намагалися купити в Петроф. Не продаються заздалегідь. Ви не можете замовити онлайн. Ми повинні придумати, 13:00 завтра. Я прийшов в 12:00, і вранці. До мене було 2 години і квитки, які вийшли перед мною. На щастя, випадкові сусіди-власники приймали до них автопрокат. Також є часова черга для квитків на територію. Далі в палаці знаходиться окрема лінія для квитка. Тоді, з усіма квитками, час вводити палац самому. Ми втратили половину дня, і всередині натовпу і тисненого... Шукайте, чи є у мозку?
- Скрізь.
до Але я ще не розповім,й Ці хлопці є нашими випадкові знайомства. Вони є рідними Московіти, вони прийшли до Санкт-Петербурга для прогулянки. Вони сказали, що вони хочуть перейти до Німеччини і працювати там. Я сказав, що мій дитинства в Україні перебував. Починали: чому Україна це ЄС, Західна децектива, США хочуть завоювати, і так далі. Я слухав і слухав, а потім запитав: якщо все так погано на заході, чому ви хочете піти в Німеччину? Немає відповіді, безшумна сцена. Де логіка? І це незважаючи на те, що всі магазини з'єднуються з західними товарами, тільки гірше якості і дорожче, ніж наші. Я дивлюся, як вони навіть не виробляють нічого? Але в той же час, у кожного є такі позики, як якщо весь земний світ кине їх щось.
Я не можу відповісти на ці прості питання. Але я пам'ятав старий жарт від застій. Вони ходять в першу машину пасажирського поїзда Леніна, Сталін, Хрущов і Брежнев. А потім ми вибігаємо з сонників. Він був першим, щоб сказати, «До лісу!» Подрібнити деревину, вирізати сонники! Привіт! Вони зберігають, вони знову з сонників. Сталін командував: «Задні перевезення ненавиділи, пасажири, які будуть знімати, перевезення, які повинні бути розміщені на шпалах!» Наступного разу Хрущов замовив: «Нехай снів розбиратися, а перед ними покласти!» «Всі вибивають порожні горщики на рейках: давайте ворогам-однорідним мисленням, що ми збираємося! й
«Що думають, що ми будемо жити!» Подумайте, що Україна є агресором. Покажіть більше кров’яних і тантоцитів на шоу на телебаченні, і кожен вірить, що є фашизмом в Україні. Ми переконуємо наші люди, які ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Головне не суть фактів і явищ. Головне, щоб думати про нас правильно, головне, щоб створити зовнішній вигляд прекрасності.
Панс Меркель не зовсім правий: в Росії не тільки Путін, але майже всі люди живуть в паралельній реальності.
й
Victoria's Ангели Секрет і найкрасивіший конкурс 2011
Ландшафтна алея радує Київські та гості столиці з багатьма чудовими роботами скульпторів та митців