Чайна норма РЗД

Я в даний час на поїзді з Петрозаводськ до Москви. Здається, що я не в компанії поїзда російських залізниць, а в поїзді на початку 90-х років. Я зустріла машину, так як з усіх боків я атакував «пропозиція». «Замовити таксі,» попросить буклету на стіл, «покупити газету»,

Ось дзеркало в відсіку з приємною наклейкою, яка говорить: «Меблі-перетворювача можна подивитися на тебе». Залізнична лотерея Спочатку я боївся, думав Якун у дзеркалі, але ні, я там. Чи можливо мільйонер Якунін? Ні, ніхто не був у дзеркалі, але мені.

Я стояв так довго, але я збив в відсіку. У провіднику запитують дозвіл на в'їзд:

«Будь ласка, купуйте лотерейний квиток»,
Дякую, але я не вірю в лотерею. Чому ви продаєте їх?
Ми маємо норму продажу 4 квитків на автомобіль. Якщо я не продаю, я повинен купити їх самостійно.
до Що робити?
до Що робити, якщо я не купую? Ви не можете. Я буду писати пояснення, чому я продаю квитки погано, то я можу зробити хороший поїзд і поставити його на старий. У нас є всі провідники, якщо вони не можуть реалізувати все.

Унітаз не очищається, так як провідник займається продажем квитків. Але дзеркала мають однакові оголошення.

Звісно, це весело розчарування, щоб подивитися молодий продавець, ходити на перевезення і спробувати продати квитки замість виконання своїх прямих обов'язків. Я купив 4 квитки, щоб вона могла зупинити це. Якщо я завоював що-небудь, я надаю гроші в Якуні. Цікаво, скільки коштує купити одного провідника з рабства російських залізниць?

Але це не все. Також на поїздах є «та норма». Провідник для кожного пасажира повинен продати чай і іншу їжу на 31 рублів. При цьому вартість чаю 30 рублів. Для кожного пасажира необхідно придбати моргу, щоб продати когось іншого шоколаду.

Якщо норми чаю не зустрінеться, ми знову зобов'язані перемішувати залишилися товари. Наші дівчата працюють, мати багато дітей, тому вони змушені купити шоколад замість м'яса для дітей, які пасажири не приймають.

На радіо в коридорі є реклама: Шановні пасажири, користуються додатковою послугою. Відповідні драйвери познайомляться з знаком на машині.

Я впевнений, що це повідомлення буде читати люди з RZD. Шановні друзі, дуже приємно, що ви намагаєтеся збільшити прибутковість залізничного транспорту за рахунок звичайних співробітників. Але це не те, що я маю на увазі. Ви в Петрозаводську на в’їзді на платформу величезний пудвіч. Не можна обійтися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Підійдемо з деякими нормами для менеджерів, так що на в’їзді немає пудли? Наприклад, кожен топ-менеджер російських залізниць зобов'язаний з зарплати наповнювати ями.

І персональний запит - відключіть плиту в п'ятому автомобілі, на дворі літа. Дякую.

й Ілля Варламов