Ми не торкаємось нікому, ми зафіксуємо старі навушники.

Тут настає момент, коли не вдалося навушників. Він працював сто років, але найсвіжіші точки сучасних навушників - дріт в області роз'єму - знову відчував себе. Повернутися до магазину? Ні, руки занадто прямі. Крім того, вам доведеться шукати саме таку модель, яка непросто, тому що вставки поступово заміщені капелюхом (I) в вухах. А їх звучання дивно добре для цього класу навушників.

Так давайте підібрати інструмент і піти. Під катанням фото на 800 kB.

З цією технологією я вже ремонтув кілька пар навушників. Час життя після ремонту ще залежить від якості самого дроту, але це набагато більше, ніж від заводу. Старі навушники працюють з аналогічним роз'ємом протягом п'яти років, а деякі японські жили тільки 3 тижні (по ремонту працювали одна і половина).

З матеріалів нам буде потрібно:

• товстий мідний дріт;
  • фонтан весна;
  • рідина суперклей + соду, або холодне зварювання;
  • нитки.

З інструментів, які ми повинні в першу чергу, паяльник і пальники для дрібної роботи.

Отже, хворий на першу картину. Спочатку потрібно звільнити штепсель самостійно з гумового випадку. Для цього ми робимо цей розріз:

Зазвичай припалюється до штепсельних дротів заповнюється пластиком, з якого утворюється невелика бочка. Цей дизайн потім вставляється в попередньо змішану гумову обшивку. Навушники мають кастинг, очевидно, прямо на цьому бочку, і щільно застрягають до нього. Акуратно крок за кроком, щоб розібрати не вийде, щоб зробити розріз, розбити з пластику необхідну деталь. Дріт досить тонкий, щоб відійти практично непомітно. Результат:

Тепер необхідно зробити мідний дріт основою конструкції. До цього слід очистити його наждачним папером. Спочатку вигинаємо цю петлю:

Вона повинна щільно спиратися на деталь з контактів під раціоном. Далі ми надаємо основу цієї форми:

р.

Основа готова. Утворений гачок послужить закріпити пружину, яка буде служити захистом від зайвого вигину дроту. Тепер беремо пружину, і закручуємо кілька поворотів:

Випрямлена частина весни знову складається. Цього разу діаметр поворотів повинен бути трохи менше діаметра мідного дроту. Ми кладемо пружину на гачок, і ми тримаємо його з майстрами, як це:

Продаємо штепсель і пружину до основи. На підставі, ми відразу ж припускаємо невелику площу, до якої пропалюється загальний дріт. Незважаючи на те, що весна виготовлена з сталі, вона пропалюється чудово з простою роаніфольною флюсом:

Прийміть до проводів зараз. Ми очищаємо невелику площу утеплювача:

Сама дегустація полягає в тому, щоб позбутися від клітковини, на якій намотуються дроти. Для цього я прокиную дріт між великим цвяхом і моїм індексним колодкою, і я рухаю, як знімати утеплювач з дроту, розфарбувати проводку. Я підбираю вен з танцами і скручуючи їх разом, і я спалю волокна. Попередньо загортають відразу, але дроти після цього стали крихкими, лак спалюють на довжину.

Він використовував аспірин таблетки як флюс. Ацетилсаліцилова кислота відмінно знімає лак. Важливо, що її пари дуже їдкі. Не дозволяйте їм вдихати або потрапити в очі.!

Ось результат:

Як видно, «земля на землю». Протягуємо готовий дріт навесні, і закріплюємо його до основи нитками, які потім просочують суперклеєм:

Продаємо дроти на сидіння. Червоний дріт (правий канал) відповідає останнього контакту. Зелений, ліворуч, припалюється до середини. На землі пропалюється попередньо підготовлена патч на основі.

723995

Що таке фу, дроти весняні і не хочуть залишатися на місці. Час перевірки продуктивності навушників. Якщо це океї, ми робимо тіло.

Я використовую для його скульптури з шматка холодного зварювання. Дуже простий спосіб, не вимагає опису. Єдиний недолік полягає в тому, що в невеликих кількостях досить складно спостерігати пропорції змішування, а загартоване зварювання може бути дуже пухким і нестабільним. Цього разу я вирішив спробувати «домашній композит» - суперклеє і соди. Технологія досить відома: заливаємо пучок соди в потрібне місце, ретельно занурюємо надглушки там. Сода просочена в пару секунд, клей відразу ж розтирається, і ми отримуємо міцний і міцний пластик. Шар за шаром, ми будуємо об'єкт, в деяких місцях можна покласти люки соди замість порошку.

Наприклад, між підставою і дротами на цьому фото:

Я припускав, що він був твердим, ніж холодне зварювання. Але реальність була ще гірше очікувань. Дуже дякую! Тим не менш, результат дуже хороший. Після обробки файлу я отримав цей роз'єм:

Після розпису в чорному кольорі він буде виглядати дуже добре.

Як ви можете побачити, процес для наполегливості. Але один раз придбали 3,5 мм штекери, крім китайської, не можна знайти те, що робити? Гравці однієї плодової компанії мають надійну, але дуже швидкою, в якій вигнута китайська штекер просто не доторкнеться контактів. Після того, як я був щасливим, щоб купити кілька прямих міні-джек з Neutric, які виявилися занадто великими і тому небезпечними для гнізда, а кути не могли знайти на продаж. Я думаю, що мої інструкції допоможуть комусь, я впевнений.

Джерело: habrahabr.ru/post/226341/