Суворовські дівчата: перше питання

Цікавий вибір фотографій з випускного класу Єкатеринбурга Суворова. Цього року завершується експеримент: 12 дівчат. Всі з них - дочки професійних солдатів. Я пропоную вам ознайомитися з молодими захисниками Вітчизни в продовження цього повідомлення!

Згідно з планом Міністерства оборони, дівчата повинні, після закінчення школи, а потім військові університети, заміщують цивільний персонал в армії і нави, які Збройні сили потрібні при перебігу персоналу через реформи в армії і недостатньому забезпеченні військового персоналу. Експеримент проводився в Єкатерінбурзі та Московських школах Суворова та Санкт-Петербурзі Нахимова. Невідомо, як в інших містах, а в Єкатерінбурзі експеримент був успішним: всі 12 випускників вступають в військові університети.

- Я радий, що я пішов в ноги батька - він солдат. З дитинства мені сниться стати лікарем, але також захотілося носити епаулети, тому я входжу в військово-медичний університет в Санкт-Петербурзі на факультеті хірургії, сказав Наталія Швецьова, випускник ІЕД.
Наташа є золотою медаллю, на своєму курсі - 11 осіб з золотою медаллю, двома срібними медалями. Дівчата мають чотири золоті та одну срібну медаль. Тобто, кожен п'ятий в цьому, 66-й в рядку – з медаллю для розмежування в дослідженнях. Це не сталося раніше. Як відзначають офіцери-вчителями, вплив хлопчиків і дівчат впливає один на одного, адже дівчата навчаються разом.

р.

до Ми не створили окремий клас для дівчаток. Наші випускники були в одному класі, як і хлопчики, так і в нормальній школі. Вчив кадети танцювати, введений до творчості, а в деяких точках навіть дисципліновано, сказав голова Єкатерінбургської школи Суворова, полковник Юрій Затонатський.

р.

Коли вони побачили на парадному поході дівчата-студії, на перших похилих їх, сором'язливі, а потім стали друзями, почали допомогти дівчатам поселитися. «Я кладемо сильну чоловічу плечу», – жарт дівчат.

Дискиплін – окрема розмова. 19 дівчат приймали до ІЕД, сім з них залишалися з різних причин: хтось пішов з батьками до нової станції, і хтось не витримав вимог дисципліни. Після того, як ви можете використовувати мобільний телефон або працювати в Інтернеті тільки за розкладом, і це перевантажувальний тест для деяких, хто використовується для витрачання часу на соціальні мережі і спілкування за допомогою SMS.

Важко застосовуватися до військової дисципліни, впоратися з об'ємом навчального матеріалу, який набагато більше, ніж в регулярній школі. Не кажучи вже про 3 години щоденного самопідготовки. Варто сказати, що кав'ярні опанували дві обов'язкові мови - англійська і німецька, а також китайська - як додаткова, отримала музичну освіту, всі танцюючі відмінно. В цілому всі випускники незалежні, готові до життя людей. Як правило, після кожного закінчення Єкатерінбурга ІЕД, близько 70 відсотків кастів, які хочуть навчатися в військових університетах, цього року всі випускники без винятку намагаються дістатися туди. Дівчата обрали медичне поле, зв'язки, військові космічні війська.

до Це перший і останній випуск дівчат в історії нашої школи. Міністерство оборони РФ вирішили не продовжити експеримент, хоча дівчата успішно пройшли навчання. Що викликало це рішення невідомо, але не обговорюється, і ми, звичайно, пропустять наші випускники, - сказав Юрій Затонацький.

Згідно з шкільною традицією, напередодні закінчення не спійшло кадети - вони зустрілися на териториї школи, а вранці після презентації своїх сертифікатів виходили на парадному грунті і кинули монети. Удачливий.

р.

Школа Єкатеринбурга Суворова в грудні 2013 року стала 70-річним. Спочатку школа називалася Орловським і була заснована в Єлетах, а в 1947 р. вона була передана в Свердловськ. Серед випускників ІЕД 11 Героїв Радянського Союзу та Героїв Російської Федерації.

р.